Arama sonuçlarınız

1. Şevket Karhan

Güncelleme Gelmeme Sorunu Çözümü

Guncelleme gelmeme gibi bi sorun yok zaten,sabirsizlik gibi bi sorun var sadece,sabredemeyen bu yöntemi dener,normal olarak güncelleme illaki gelir.
  2. Şevket Karhan

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery Tamamdır hallettim.
  3. Şevket Karhan

Xposed Installer ve Gravitybox Yükleme [ROOT]

Cvp: RE: Xposed Installer ve Gravitybox Yükleme [ROOT] hocam cihaz gmd 4 gb xperia romu var sadece,verdiğiniz linkte android 5 ve üzeri cihazlar için xposed yükleme anlatılıyor. [hr] Hallettim sagolun.
  4. Şevket Karhan

Android LP-MM Xposed Framework Kurulumu

Cvp: RE: Android LP-MM Xposed Framework Kurulumu Normal şekilde kuramadım orachi hoca bu konuya yönlendirdi,benimde kafam karıştı işlemci versiyon falan, cihaz gm dıscovery xperia romu yüklü normal şekilde xposedi ve gravitybox u yükledim ama gravity box acmaya calışınca gravity bok...
  5. Şevket Karhan

Android LP-MM Xposed Framework Kurulumu

Dıscowery 4gb işlemcisi hangisi ki bulamadım,room xperia v5,1 hangi dosyayı indirmem gerekiyor.
  6. Şevket Karhan

Cvp: RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery Yaptım evet ,ikiside telefon hafızasında olmasına rağmen hata veriyor .
  7. Şevket Karhan

Cvp: RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery sayfaları tek tek okudum takıntı yaptım o kadar uğraştım yinede gravitybox u çalıştıramadım,kuran varsa yardımcı olabilecek olan varmı.?
  8. Şevket Karhan

Xposed Installer ve Gravitybox Yükleme [ROOT]

Xperia z3 romunda calistiramiyorum faremork cevap vermiyor hatası alıyorum bende
  9. Şevket Karhan

GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
  10. Şevket Karhan

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

ben bunu beceremedim gidgad costum yüklü apk yi kuruyorum cihazı recower modda başlat diyorum ama hiçbi tepki yok. ikisinide denedim bide. sonra hafızayı ters görmeye yarayan bi fix yükledim hafıza sorunu şimdilik çözüldü ileride ne olur bilemiyorum.
  11. Şevket Karhan

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

ACR Telefon görüşmesi kayıt proğramı bu roomda çalışmıyor bilginize.
  12. Şevket Karhan

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

:( imzam bulunsun
  13. Şevket Karhan

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Emeginize sağlık adamsiniz.!
  14. Şevket Karhan

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Tıtanum backup ile yedekleri toplu olarak geri yüklerken direk hafıza kartına yükleme seçeneği yokmu.?Önce telefon hafızasına. yüklüyor taşıyıp tekrar yüklemeye devam istiyo. biln biri yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler