Arama sonuçlarınız

1. F

ETAB 5 ÖNEMLİ

Kardeşim hocanı felan aldırma yedekte stock dursun kontrolde anında çevirirsin stock roma kontrol eden kişiyede tableti kapattım evde kullanmıyordum dersin hiçkimse bir şey kanıtlayamaz
  2. F

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

Elinize sağlık
  3. F

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Emeğine sağlık kardeşim seri no silinmişti garantiden yeni geldi pazartesi okuldakilerden tablet alıp deneyeceğim Edit:eğer tabletin sadece seri numarası silindiyse wifi mac ve bt mac duruyorsa son işlemi yapsak yeterli olurmu?
  4. F

Seri Numarası

Aynen beyler banada acil lazım up
  5. F

Stock rom sonrası aktif olmuyor

Ben tableti aldıktan 1 hafta sonra rootlamıştım clean master yöntemiyle uzun süre oldu ekranda sarı pixeller ve açma kapama tuşunda sorun oldu.Garantiye göndermek için sitede verilen stock rom u yaptım tablette sorun olmadı fakat uzun süredir eba sisteminde gözükmediğim be güncellemeler almak...
  6. F

"_NODL_PRO_INFO: Failed to get PMT info." hatası çözüm ltfn

Farklı bir flash tool sürümü kullan
  7. F

Etab5 derleme sürümleri

Aktif olmada sıkıntı cıkar mı
  8. F

Etab5 derleme sürümleri

Stock  rom  atmak  istediğimde  nasıl  olcak  peki?
  9. F

Etab5 derleme sürümleri

Benim tabletim 01.03.07 sürümüne sahip 01.03.08 veya 01.03.09 sürümlerinin stock rom unu veya settings apk sını kullansam sorun çıkar mı? Mesela 01.03.09 stock attığımda tablet aktif olurmu
  10. F

[MOD] [TWRP] Paket Yükleyici Kurulumu (22.12.2015)

Şuanlık bu sorunun tek çözümü factory reset atıp rom atmak
  11. F

[YARDIM]Formattan sonra tepki yok

Tüm tuşlara 20-30 sn bas sonra tekrar rootlamayı dene
  12. F

[MOD] [TWRP] Paket Yükleyici Kurulumu (22.12.2015)

Kardeş zip te sadece package apk var odex i unutmuşsun ben koyup denedim ama dosyaları yanlış yaptım sanırım yani işe yaramıyor şuan fabrika ayarlarına dönüp rootlamak en iyisi
  13. F

E Tab5 Rom

Hiçbir uğraşa gerek yok bütün tuşlara 20-30 sn basılı tut kapanır sonra stock rom at