Arama sonuçlarınız

1. E

E TAB 5 Sanal Tuşları açma

Root Essentials kullan
  2. E

E-TAB 5 rom sonrası dokunmatik sorunu Çözüm

Çok teşekkür ederim :) cevap vermeniz beni ayrı mutlu etti :)
  3. E

Dostum orda dediğim programla direk düzenleyebilirsin ve ya ES Dosya yöneticisi gibisinden bir programla düzenlemek istiyosan şu yolu takip et https://i.hizliresim.com/Oo4Bm3.png
  4. E

E-Tab 5 İçin Sıkıntısız Rom İsteyenlere Özel Konu

Güzel kardeşim bende vpn ler bağlanıyo hangisi çalışmıyo bilmem ama ben Mod'lu AnonyTun kullanıyorum download hızı yüksek tv ye bağlanma hakkında en ufak bilgim yok bazı programlar aynı görevi görmekte indirmeler bende tam yapılmakta herhangi bi sorunum yok romla neden sende böyle oluyo bi...
  5. E

E tab 5 Rom Sonrası Dokunmatik Sorunu

Çözüm bulundu ve çok kolay burdan ulaşabilirsiniz E-TAB 5 rom sonrası dokunmatik sorunu Çözüm
  6. E

Bildiğiniz gibi custom rom sonrası tabletlerimizde bir sorun oluşmakta (herkesde değil) dokunmatiklerimiz etkisizleşir ekran kapanıp tekrar açıldığında yine aynı sorun oluşur bazen bu sorun çok ilerler mesela bende geçen günlerde tamamen etkisiz hale geldi recovery moda almadan düzelmedi...
  7. E

Bu romda ses kaydı ve video çekme yapılmıyo vpn ler bağlanıyo ses biraz düşük fakat dolby atmos flash larsan çözülüyo dokunmatik arada bi gidiyo onun çözümü bende var ve paylaşıcam bşka bi sorunla karşılaşmadım
  8. E

Mobil Pubg sorunu

Allah hepimizden razı olsun kardeşim, en yakın sürede bunu paylaşıcam :)
  9. E

Mobil Pubg sorunu

build.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilir
  10. E

Mobil Pubg sorunu

Play store da Root Essentials adlı bi uygulama var ondan yaparsan çok daha iyi olur ve "=" den sonrasını değer kısmına ekleyeceksin sonra resetle ve bu sorun çözülecek sorun çözüldüğünde bana bildirirsen ve alttaki beğen tuşuna basarsan mutlu olurum
  11. E

[CHROOT][LINUX]Magisk İle Tüm Cihazlar İçin Kali Nethunter

Anladım hocam çok teşekkür ederim
  12. E

Mobil Pubg sorunu

Dostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al Build.prop a gir ve şunları ekle ardından yeniden baslat touch.pressure.calibration=amplitude touch.size.calibration=geometric touch.size.scale=100 touch.pressure.scale=0.001 debug.gr.numframebuffers=3
  13. E

Rica ederim, Rom çok zevkli bir kullanıma sahip yüklediğinizde ilk olarak "Pixel launcher'i "yalnızca bir defa" seçeneği ile başlatmak ve android 7.1.2 'nin tadını çıkartmak çok güzel bunu bize sağladıkları için TürkDevs geliştiricilerine teşekkürlerimi sunuyorum size de iyi günlerde kullanmanız...
  14. E

[CHROOT][LINUX]Magisk İle Tüm Cihazlar İçin Kali Nethunter

Anlatım için teşekkürler, peki hocam kali linux yüklenebilir mi ?
  15. E

Bu : [FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5
  16. E

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

Hayır hiçbir rom desteklemez çünkü e-tab 5 'in işlemcisi desteklememektedir yakında bunu düzeltirler Hayır sıkıntı yok rom sağlam iyi kullanımlar :)
  17. E

Mobil Pubg sorunu

Pubg şuan sadece belli işlemcileri desteklemektedir rom değiştirmek birşeye yaramaz dokunmatik sıkıntısı içinse bukle.prop a ekleme yapmanız gerekmekte kodları şuanda bulamadım bulunca atarım
  18. E

EN BÜYÜK DEV SORUN

kalemin yok mu ? ve ya org kullanıp fare klavye vs. takamazmısın ya da şunu yap arka kapağı aç ve pil kablosu var renkli şekilde olucak ve net belli onu çıkar tak sonra recovery moda gir ve yeniden başlat büyük ihtimalle çözülür bende de oluyodu