Arama sonuçlarınız

1. Sefa Mert Oyanık

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Ben teşekkür ederim .
  2. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Animasyon icin fix vericem ama istersen Ayarlar - telefon hakkinda bolumunfeki serleme.surumune bircokkez basarak gelistirici ol . Geri gel . Gelistirici secenelleri gelmis olucak . Buradan animasyon ölçeği yazilarini azaltirsan animasyonlar kapanir .
  3. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 V1 forumda duruyor kaldirmadim .
  4. Sefa Mert Oyanık

Cvp: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Hayır sıfırlamadan yüklemek olmaz . Alarm kullanmıyorum .
  5. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Yapabilirsen v1 deki saati alip buna atabilirsin .
  6. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Boyutu düşürmek icin herseyden taviz verdim . Alarm uygulamasini playden kurabilirsin
  7. Sefa Mert Oyanık

Lütfen Tüm Konuyu Dikkatlice Okuyun . Ezbere Hareket Etmeyin . Complexion v2.2 Değişiklikleri : Aslında bu güncelleme konuyu toparlamak içindi . Saat - Takvim - Stock Animasyon Fixleri Romun içine dahil edildi . Google Klavye yerine Xperi Klavye eklendi . ( İlkin beyaz geliyor isteyenler...
  8. Sefa Mert Oyanık

Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset

Tam olarak sorun ne anlamadım . Daha detaylı yazarsanız yardımcı olabilirim . Sorununuz telefonun açılmaması ile ilgiliyse eğer adımlar kontrol ederek dikkatli bir şekilde yapın . Ayrıca win8 ve üst pc ler için sürücü imzalama kapatmanız lazım . Google bulabilirsiniz . [hr] Konu Güncellendi !
  9. Sefa Mert Oyanık

Bıktım atıkkk

2 Yıl olmak üzere , orjinal sarj cihazı ve kablo kullanıyorum . Allah'a sükür bir sorun cıkmadı henüz . Soket olarak daha zayıf derken ? Soketi gm firması üretmiyor . Soket üreten firmalar var . Bence bir fark olmaz saten ne kadarlık bişiy . Soketin kendi 2.5tl olması lazım . Geri kalanı işçilik...
  10. Sefa Mert Oyanık

Bıktım atıkkk

Konu sadece kastırmak değil . Cabuk şarj olsun diye yüksek amperli veya yüksek voltajlı şarj cihazlarıda baglantı yollarını yakabiliyor . Ama @"kontdrakoala" ya katılıyorum .
  11. Sefa Mert Oyanık

GOOGLE BOOTLOGO 4 OUR DEVİCE

LogoBuilder_v1.6 ile herhangi bir logo.bin i açabilrisin . İçindeki img1.png ve img39.png yi düzenleyip atıp kapatırsan değiştirilmiş bir logo elde edersin . Photoshop cs6 ile hayal gücüne baglı değişik şeyler cıkartırsın .
  12. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme

Cvp: RE: [ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme Ben o galiry türkçeleştirmiştim . Baya uğraşmıştım . Ama acıldıgından hiç bir şey değiştirmesen bile tüm pngler hata veriyor ve kapanmıyor . Bende sinirlendim sildim :D
  13. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme

@"Orochi™" Kusura bakma abi code seysini bilmiyordum . Yöntem işe yaradı Allah senden razı olsun . Ama her apkda işe yaramıyor sanırım . 3D Gallery de olmadı .
  14. Sefa Mert Oyanık

Root + Lisans Kaldırma Sorunu

Kingroot ile telefondan rootla . Telefon rootu görürken link2sd kur ve kinguser i sistam uygulamasına çevir .
  15. Sefa Mert Oyanık

Root + Lisans Kaldırma Sorunu

Düzenlenmiş apk oluştur kısmından lisans yamalı apk yapabilirsin . Roota gerek kalmaz . Sonra apkyı kurarsın .
  16. Sefa Mert Oyanık

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Cvp: RE: [4.4.2][Edit]Complexion Rom Teşekkür ederim . İos gibi derken iconlardan bahsediyorsun sanırım Nova ayarları / Tema ayarları / Simge teması / Miui v5 seçin . Storopia font .
  17. Sefa Mert Oyanık

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Cvp: RE: [4.4.2][Edit]Complexion Rom Böyle bir sorun ile karşılaşmadıgım için çözümü var mı bilmiyorum . GÜncelledikten sonra ayarlar / uygulamalardan verileirni temizlemeleyi deneyin . Edit : Güncelledikten sonra bir program ile apk sını alın . Sonra link2sd ile stellio yu sistemden silin...
  18. Sefa Mert Oyanık

GMD II Mini LP RePartition

Önceki stock lolipop kurulu cihaza bunu ebrlerini atsak sorun cıkar mı ?
  19. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] KitKat Batarya Renk Değişimi

Batarya konumunu ayarlayabilirmiyiz ? Mesela biraz yukarda duruyor aşağıya nasıl çekeriz ? Png den değil pnglerde kenarlarda bosluk yok.