Arama sonuçlarınız

1. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme

Ben setting i açınca kapatamıyorum . Log For : Settings.apk Log Type : Recompiling Log Recorded At : Cum -15.01.2016- 21:48:20,99 Log Recorded By : Advanced ApkTool v4.0.0 By BDFreak ------------------------------------------------------ libpng warning: iCCP: Not recognizing known...
  2. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme

Resme link ekleyebilirmiyiz ? Tıklayınca Linke gitsin diye .
  3. Sefa Mert Oyanık

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Kasma yapması garip ayni telefonu kullaniyorum . Musait zamanimda veririm . [hr] Bu sorunu daha once duymadim . Bende de boyle bir sorun yok . Wipe data factory , wipe cache partition . Advenced-wipe dalvik . Mount and storage - format /system yaparak tekrar kur .
  4. Sefa Mert Oyanık

Konu Güncellendi.
  5. Sefa Mert Oyanık

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Systemui romda ne diye geçiyor ?
  6. Sefa Mert Oyanık

Yaptığım günden beri kullanmaktayım . Henüz bir sıkıntı yasamadım . Donanımsal olma ihtimali de var . Ama yinede wipe data factory - wipe cache - advenced - wipe dalvil cache - mountandstorage - format system . Yapıp tekrar kur istersen . (Yedeklerini al birşeyin giderse sorumlu değilim) [hr]...
  7. Sefa Mert Oyanık

Ne gibi bir sorun var ?
  8. Sefa Mert Oyanık

Herhangi bildirim sorunu görmedim . Ama uygulamalarınızı data dan dğilde play storeden kurun . Ve nova ayalarından bildirimlerden whatsapp ı seçin . Yukarıda anlattım .
  9. Sefa Mert Oyanık

Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

Hata alanlar için spflash tools https://yadi.sk/d/md7wtq6OmFnNq 1 kere denedim sorun cıkmadı bunda . Not : 1002 hatası alan bir arkadaşta denedik sorunsuz kurdu @"EmreSabahat" @"Orochi™"
  10. Sefa Mert Oyanık

Whatsapp ı silip playden tekrar kur . Nova ayarları - Bildirim ayarları - Okunmamış bildirim ayarlarından whatsapp ın seçili oldugundan emin ol .
  11. Sefa Mert Oyanık

CM11 Temaları Nasıl Portlanır?

Framewrok Stock styles : <style name="Widget.Holo.CompoundButton.Switch" parent="@style/Widget.Holo.CompoundButton">        <item name="textOn"></item>        <item name="textOff"></item>        <item name="thumb">@drawable/switch_inner_holo_dark</item>        <item...
  12. Sefa Mert Oyanık

@"karabb364" Müzik çalar ile sorun yaşayan tek sana rastladım . Rom ile ilgili bir durum oldugunu düşünmüyorum .
  13. Sefa Mert Oyanık

Orochi hocanında dediği gibi Unicon da sadece masaüstü simgeleri değil heryedeki simgeler değişir . Örneğin bildirim paneli , ayarlar , uygulama içi iconları gibi ve icon paketi desteklemeyen launcherlarda da işe yarar . Unicon kaldırılıp rom tekrar upload edildi @"Orochi™"
  14. Sefa Mert Oyanık

Bilmiyordum hemen düzeltiyorum . Saolun .
  15. Sefa Mert Oyanık

RE: Complexion Rom @Dr.Razor™ Saolasın (: Ve diğer Arkadaşlarada teşekkkür ederim .
  16. Sefa Mert Oyanık

Complexion v2.1 Çıktı . Konuya gitmek için tıklatın . Bu sefer renkli bir rom ile karşınızdayım . Siyah taban üzerine farklı renkler kullanarak ortaya çıkarttıgım Complexion romdan bahsedeceğim . Rom denenmiş ve test değilmiştir . Sorun görülmemiştir . Kurulumda ve sonrasında cıkacabilecek...
  17. Sefa Mert Oyanık

...ACİL YARDIM... Orjinal Recovery Yükleyemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz...

Telefonunuzun Rootlu olması gerekmektedir . Rashr : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Orjinale dönmek için : Kitkat orjinal Recovery dosyası : https://yadi.sk/d/k7eobGDyjaiDo Jellybean orjinal Recovery dosyası : https://yadi.sk/d/JzYEmsg7jaiZy Yukarıda...
  18. Sefa Mert Oyanık

Konu çözüldü

Konu çözüldü
  19. Sefa Mert Oyanık

Google Klavye Temaları

Normal kurunca sorun cikmiyor ama romun içine gömdugumde tema gidiyor . birde bu temaları nasıl yapıyorsun kısaca anlatabilirmisin ?
  20. Sefa Mert Oyanık

Google Klavye Temaları

Selamın Aleyküm Seyfi abi . Ben roma eklemek istiyodum ama app ve lib e atıp yeniden baslattım tema gitti .