Arama sonuçlarınız

1. M

Ekrana cift dokunma

Cvp: Ekrana cift dokunma Var çok şarj yer ama (Auto screen on) marketten bulabilirsin.
  2. M

Bi sorum olucaktıda

Cvp: Bi sorum olucaktıda Bilinmeyen kaynak nedir.
  3. M

YARDIM LÜTFEN RECOVERY e giremiyorum telefon açılmıyor.

Cvp: YARDIM LÜTFEN RECOVERY e giremiyorum telefon açılmıyor. Aynısı bana oluyordu bataryayi çıkar tak ses açma güç iyice bas fastbood mode girmesi lazım.
  4. M

Fastbood ekranı

Custom rom yuklerken fastbood ekranı geldı fastbood ıle twrp yuklenırmı tekrar eskı romumu yuklesem Yoksa kurtulus stock rommu ? [hr] Yokmu yardım edebilecek ?
  5. M

Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum Mümkünmü acaba ?

(LiveYourLife).  Lütfen değiştirir misiniz ?
  6. M

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Cvp: RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1 Bu romu yüklemek istiyorum daha yuklemedim cm13 yüklerken brick olmuştu 6.0.1 gecsem sorun çıkarmı acaba stock romu bozmak istemiyorum aslında bazı uygulamalarim çalışmıyor O yüzden mecbur bozacagım
  7. M

Custom Recovery rom zipleme

Cvp: Custom Recovery rom zipleme Winzip indir
  8. M

Discovery KitKat PC ile Root Atma

Cvp: RE: Discovery KitKat PC ile Root Atma Bendede aynı sorun vardı cihaz kapatıp açınca kalkıyordu root GM 4G kingroot ile rootladım twrp yükleyip zip halinde root flashladm gömüldü sisteme düzeldi deneyin varsa zip halinde root cihaza uygun
  9. M

SİLİNDİ

Sarj a tak tüm tuşlara basmayı dene
  10. M

Cvp: RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1 Stock 6.0.1 MMB29Q gecsem sorun çıkarırmı birde yedek alsam geri yuklenirmi stock rom
  11. M

Cvp: RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1 Oda olur hocam yukleyeyim artık :)
  12. M

cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
  13. M

Turkcell'den 14GB İnternet Hediye

Cvp: Turkcell'den 14GB İnternet Hediye Kampanya ya uygun değilsin diyor
  14. M

Root + Lisans Kaldırma Sorunu

Cihazı yeniden baslatınca kalkan rootdan kur sonra twrp yükle twrp ile zip halinde root flashla tamamdır aynısını ben yaptım Gömüldü sisteme :)
  15. M

Root sorunu

6.0.1 marsmallow (MMB29Q) kingroot ile root atıyorum cihazı kapatıp acdigimda root kayboluyor yanı cihazı her kapatıp acdigimda root mu atacagim sorununu bilen varmı acaba [hr] 6.0.1 zipli root un linkini verir misiniz birde flashlayım
  16. M

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

Bluetooth sorununu bilen varmı acaba bağlanıyor geri kopuyo
  17. M

Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+)

Cvp: RE: Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+) Saol kardeş yükledim.
  18. M

Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+)

Cvp: RE: Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+) Zip in içinde büssürü klasör var IMG olarak hangisinin uzantısını değişeceğim ? [hr] Yokmu kimsede sade apk linki
  19. M

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın action launcher 3 marketten indirebilirsin