Arama sonuçlarınız

1. M

Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+)

Cvp: RE: Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+) apk linki yokmu? Zipli bu
  2. M

Sony Xperia Z5 Weather Port (5.+)

İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
  3. M

GM Discovery Brick Oldu Yardım

Cvp: GM Discovery Brick Oldu Yardım başka rom atmayı dene acilis ekranında kalıyor ise belki rom hatalı inmiş olabilir
  4. M

bat dosyası

Cvp: bat dosyası Konu şu twrp ile custom rom yukledim romu yeniden başlattım ve ekrana fastbood ekranı geldi ve bunu nasıl duzeltirim pc ile ne işlem yapacagim
  5. M

fastbood

Cvp: RE: fastbood Fazla incelere takılma konuya girip okuyunca anlayabiliyorsun
  6. M

bat dosyası

Cvp: bat dosyası dalgami geçiyorsun fiydirik falan yardim istiyoruz diye oranizi buranizi kaldirmayin.
  7. M

bat dosyası

Cvp: bat dosyası Custom rom yükleme sonrasi fastbood ekranı geldi bunu nasıl duzeltirim pc ile ne işlem yapacağım programın linkini verirmisiniz kafayı yiyecem açtığım konuda silinmis yanlış birseymi söyledim
  8. M

fastbood

custom rom yükleme sonrası fastbood ekranı geldi bunu nasıl duzeltirim programın linkini verirmisiniz saatlerdir uğraşıyorum kafayı yiyecem
  9. M

bat dosyası

Rom bat dosyası nasıl çalışır kısa özet gecermisiniz lütfen.
  10. M

[6.0.1][OFFICIAL]CyanogenMod 13.0 GM 4G Resmi Custom Rom

Cvp: RE: [6.0.1][OFFICIAL]CyanogenMod 13.0 GM 4G Resmi Custom Rom hocam gapps yuklemeden romu tekrar kurdum. Reboot system yaptm telefon açılmadı brickmi oldu ekrana. Fastbod diye birsey geldi şimdi hiç birşeye girmiyor sarj taktigimda wileyfox ekranı geliyor ne yapmalıyım
  11. M

[6.0.1][OFFICIAL]CyanogenMod 13.0 GM 4G Resmi Custom Rom

Kurulum sihirbazi durduruldu gapps yukledikten sonra yardımcı olurmusunuz nasıl duzelteceğim
  12. M

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

12 nin son surumu varmi elinizde
  13. M

Orjinal lollipop recovery yükleme?

Cvp: Orjinal lollipop recovery yükleme? Stock rom yukleyince geliyor recovery
  14. M

GM 4G Oem Kilidi Açma Hatası

Cvp: RE: Acil yardım.. Telefon acilmiyor diye gonder gitsin :D telpa ucret almıyor niyeyse uc defa bozdum teli ucretsiz yaptılar
  15. M

Cvp: RE: Acil yardım.. Dogrudan servise gonder QEM kilidini acmadiysan birsey yapamazsın boşuna ugraşma
  16. M

Cvp: RE: Acil yardım.. Custom rom yuklemeyi dene
  17. M

Cvp: RE: Acil yardım.. Orj recovery geldi ise brick olmamistir
  18. M

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.5 Romu kurdum Telefon acilis ekranına geliyor geri kapanıyor hala devam etmekte sorununu bilen varmi acaba
  19. M

[Güncelleme](30.11.2016)[CM12.1][I8190] S3 Mini Cyanogenmod 12.1[STABLE]

Cvp: RE: [Son Güncelleme](2016.01.17)[CM12.1][I8190] S3 Mini Cyanogenmod 12.1 Greenify icin İyi tasarruf ediyor :)