Arama sonuçlarınız

1. M

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.7 Kaliteli oyunlarda fazla birsey bekleme bence romla alakali degil telefon dandik gta san andreas vice city falan kasar
  2. M

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.7 Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  3. M

Recovery modu açılmıyor

PC geçip sizinle iletişime gececegim başka çare yok gibi ne olduysa remix romundan lollipop romuna geçerken oldu Twrp kalktı sonra tekrar yüklemeye Çalıştım yanlış dosyayı flashladim genaral mobile yazısında kaldı öyle ilginiz için çok teşekkür ederim :)
  4. M

Recovery modu açılmıyor

Denedim öyle Genaral mobile yazısında kalıyor
  5. M

Recovery modu açılmıyor

Hocam PC arızalı başka bi yoldan çözemezmiyim
  6. M

Recovery modu açılmıyor

Hocam Teamwier hakkında fazla bilgim yok kayıt oldum şimdi size Kullanıcı adı sifreyimi verecegim ?
  7. M

Recovery modu açılmıyor

flashify ile Yanlış dosya Flasladım Telefon genaral mobile yazısında kalıyor batarya çıkarıp tekrar taktıgımda telefon açılıyor Hic bir roma gecemiyorum Recovery açılmıyor Yardım Lütfen Ne yapmam lazım
  8. M

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Bu rom bi Harika jet hizinda emeği geçen herkeze Teşekkürler
  9. M

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Hocam TWRP romu kuramadım Failed yazıyor Yardım lütfen
  10. M

[V6][Stabil]6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V6 by arvinquilao

RE: [V2 Eklendi ][ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V2 by arvinquilao Bu ROM tüm uygulamaları durduruyor lollipop a geri döndüm Cok hatalar var romda sürekli birşeyler duruyor düzeltin lutfen!
  11. M

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.1 Kolay gelsin Romu yukledim basariyla hicbir uygulama calismiyor ne yapmaliyim