Arama sonuçlarınız

1. jenowa

Miui8'in Diğer Uygulamaları

Acaba bu uygulamalarda TR yada ENG dil seçeneği mevcut mu? Teşekkürler
  2. jenowa

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery @onur5488 6.9.1 çıkmış, bizede gelir mi :))
  3. jenowa

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Şarj her zamankinden kat kat fazla gidiyor, bir çok uygulama yüklü olduğu halde. Fixleri yapıldığında stabil tadında bir ROM. Tekrar tekrar eline sağlık @"onur5488", başarılarının devamını dilerim.
  4. jenowa

Cvp: RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Evet [hr] Kilit ekranı, ve bildirimlerde de sorun var. Kilit ekranına geçmiyor, bazen telefon bugta kalıyor boş ekran gözüküyor uygulamalar gözükmüyor. Bildirimler bildirim çubuğunda gözükmüyor. Mı Mizukte keşfet kısmında şarkı isimleri...
  5. jenowa

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Home tuşu ve son uygulamaları göster tuşu aktif değil sanırım
  6. jenowa

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery @"onur5488" teşekkürler :) bide şey duydum v8 0.1.0 stable sürüm çıkmış sanırım. bu konu hakkında bir bilgin var mı, Stable sürüm discovery için gelir mi acaba.
  7. jenowa

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

@"onur5488" başkan büyük bir merakla 6.8.18 i bekliyoruz, ben dayanamayıp bu hataları fixledign romuda yükledim, :) şimdiye kadar denk geldiğim sorunlar, Belirli bir süre sonra tema default oluyor. Onuda ben fazla problem etmiyorum zaten. Onun dışında bazı geçişler eskisine göre daha hızlı onu...
  8. jenowa

RE: [SORUNSUZ][Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery @onur5488 başkan 6.8 I bekleyelim mi yoksa bunu kuralım mi bilemedim ben, eğer uzun sürecekse yada yeni rom daki sorunları ne zaman halletmiş olursun ona göre bize sende tarih ver, bizde duruma göre ya bekleyelim yada bunu...
  9. jenowa

@"onur5488" Mi Video'yu ben güncelleştirdim o şekilde halloldu :) Pil tasarrufu önerisi içinde teşekkür ederim :) Mi Videoyu yaptığım gibi Mi account uda farklı sürümler yükleyip deneyeyim dedim ama o olmadı bir türlü, mi account baya iyiydi bana göre, bir çok yedeklemesi mevcut çağrı geçmişi...
  10. jenowa

tek umudumuz @"onur5488" :) başkan portladığın romun verdiği performansı diğer romlar vermiyor işin garibi adamlar bu rom uda portluyor ama seninki gibi performans yakalayamadım. lütfen bu işin peşini bırakma , senin ellerinden v8 stabil rom da kurmak isterim :) İşallah Mi Hesabı, Mi Video, Pil...
  11. jenowa

miui v8 6.8.11 için Gapps fix uygulasak bi işe yarar mı acaba? @"onur5488"
  12. jenowa

rom çok güzel çok beğendim, bir çok sorun fix lenmiş. şimdiye kadar denk geldiğim sorunlar video player sorunu ve mi hesabı. Mi official da 6.8.11 versiyonun geldiğini gördüm, onuda portlarsanız onuda demek isterim. Emeğinize sağlık @"onur5488" , discovery gerçekten kullanılabilir bir cihaz...
  13. jenowa

[STABLE-SORUNSUZ] MIUI Stable 7.3.1.0 for GM Discovery

miui 8 i büyük bir heyecanla bekliyoruz, farklı forumlarda bazı kişiler ücretli olarak satmaya çalışıyor.. gerçekten hayal kırıklığı onların yaptığı, birde kendilerine geliştirici diyorlar..
  14. jenowa

[4G][EN]MIUI 8 Beta 6.6.30 by obsvg216

General Mobile Discovery içinde bekliyoruz. ::) elinize sağlık ! :goodbye:
  15. jenowa

[Anlatım] SpFlashTool ile recovery.img Yükleme

telefonu recovery modda açabilmek için, kapama tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda basılı tutup telefonu kapalı iken açacacaksın, telefon açılana kadar o şekilde bekle. Recovery mod açılır. [hr] USB kablonu mutlaka kaliteli ve kısa bir kablo seç. Bunun faktörü de var. ayrıca driver yüklemek...