Arama sonuçlarınız

1. Ö

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop Hocam gapps ı nasıl rom ile birlikte flaslayacağız onu anlamadım
  2. Ö

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop 6.0 üzerinden kuracağım hocam root izini ister mi bu rom
  3. Ö

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) kaan hocam nasıl root atabilirim marsmellow da plihiz recovery işe yaramadı
  4. Ö

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bu romda root atabilmek için hangi yolu izlemeliyiz acaba hocam ?
  5. Ö

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Wileyfox swift bendeki sadece :( yalnış anlaşılma oldu kusura bakmayın :D bende şimdi farkettim :)
  6. Ö

Peki sizce nedendir. Kingroot falan denedim de işe yaramadı
  7. Ö

http://hizliresim.com/48O2WJ Hocam bende bu sürüm var acaba bu yüzden mi gözükmüyor root seçeneği [hr] http://hizliresim.com/48O2WJ Hocam bende bu sürüm var acaba bu yüzden mi gözükmüyor root seçeneği
  8. Ö

Pardon :) bilmiyordum sağolun hocam Geliştirici seçeneklerinde bulamadım :(
  9. Ö

İYİ FORUMLAR ROMU KURMUŞ BULUNMAKTAYIM. FAKAT ROOT U AKTİF EDEMEDİM ARKADAŞLAR?
  10. Ö

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı kaan hocam        Telefonumuz recovery modda ise "Reboot to bootloader" seçeneğini seçiyoruz.  Bu seçeneği seçtikten sonra ekranımıza General Mobile yazısı gelecek ve o ekranda bekleyecektir korkmayın telefonu bilgisayara usb kablosu...
  11. Ö

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı HAYIR HOCAM WİN 8
  12. Ö

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı HOCAM recovery-cwm.img dosyasının olduğu klasörde mousse ile sağ tıklayıp komut penceresini burada aç'a TIKLAYIN DEMİŞSİNİZ AMA BENİM BİLGİSAYARIMDA O TUŞ GÖZÜKMÜYOR. NE YAPMAM LAZIM ?