Arama sonuçlarınız

1. Arif57

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Ellerinize sağlık
  2. Arif57

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Cvp: RE: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel o şekilde paylaşım yapıyorum direkt konu linkini paylaştım :) Tekrar teşekkürler ellerinize sağlık.. :rofl:
  3. Arif57

gruplarda paylaşıyorum müsadenizle linkiyle beraber :)
  4. Arif57

Ellerinize sağlık arkadaşlar... harikasınız.. :)
  5. Arif57

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Lütfen cevap verebilirseniz çok sevinirim
  6. Arif57

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı bayramlar  Şimdi müsaadenizle bi kaç sorum olacak sırayla yazıyorum Bende 5 agustos yamalı Ressurection Remix rom yüklü  Şimdi bu Eylül yamalı romu kurmak için sıfırlamak gerekiyor mu  Yoksa sıfırlamadan...
  7. Arif57

Cvp: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Ellerinize sağlık arkadaşlar..Emeği geçen herkese teşekkürler..Süpersiniz ;)  :laugh:  :cool:
  8. Arif57

[M3D91] GM 5 Plus EXT4FS System Mod

peki Teşekkürler ;) Yarın ilk iş deneyeceğim :)
  9. Arif57

icon pack,media uygulamaları kamera müzikçalar foto düzenleyici v.s, sosyal media uygulamaları tarayıcılar banka ve şirket uygulamaları,temalar,launcher,root uygulamaları xposed modüller modifikasyon uygulamaları v.s bildirim uygulamaları hile uygulamaları ve oyunlar v.s...v.s...
  10. Arif57

Cvp: RE: [M3D91] GM 5 Plus EXT4FS System Mod peki haziran yamalı olanı varmı acaba..570 uygulama ve oyun ilerlemeleri var sıfırlamak içimden gelmiyor pek.. Eğer haziran yamalı olanı varsa çok makbule geçer..
  11. Arif57

Asderdd   hocam benim cihaz rootlu demiştim ya 1 haziran yamalı haziranda root attım temmuz agustos güncellemelerini yüklemedim roottan dolayı..bu verdiğinizi yükleyebilirmiyim sıkıntı çıkarırmı bunda temmuz yazıyor benimki ise haziran ..
  12. Arif57

Çok Teşekkür Ederim ;) Tekrardan Ellerinize sağlık emeği geçen herkesin.. ;) Kolay gelsin Cm romunda şebeke sorunu çözülsün hemen yükleyeceğim :)
  13. Arif57

Cvp: [M3D91] GM 5 Plus EXT4FS System Mod peki herşeyi anladım sadece şunu sormak istiyorum.. şimdi benim cihaz rootlu üzerine kurunca root kalkacak isteğe bağlı tekrar supersu zip flashlayarak root yapabiliyoruz buraya kadar herşey tamam. Ama asıl merak ettiğim şu kusura bakmayın tekrar gibi...
  14. Arif57

merhaba #Asderdd  hocam..sizlere hocam demeliyim çünkü sayenizde baya baya bilgi sahibi oluyoruz..benim gm 5 plusa twrp yükleyip root atmıştım..ve komple yedek aldıktan sonra geri yüklerken sistemi yüklemiyordu bunda o sorun giderilmiş mi oluyor yani.bu bir ikincisi bende ki twrp ile yapsam...
  15. Arif57

root var güncelleme geldi kursam sorun olurmu

rootsuz tadı çıkmıyor.. root =özgürlük :) o sebepten dolayı root atıyorum. eeee elimdeki cihaz,donanım yazılım da müsade ediyor banada keyfini çıkarmak kalıyor androidi seviyorum bu yüzden
  16. Arif57

root+xposed+twrp herşey mevcut ;) neyse 3 gün sonra stock kurarım veya nougat çıkana kadar rootlu kalırım şuan cihaz mükemmel ısınma(aşırı kullanımda 47yi gördüm sadece)   kasma yok zaten :) sistem+kullanıcı uygulaması=479 uygulama mevcut :D
  17. Arif57

arkadaşlar cihaz rootlu resimde görüldüğü üzere General Mobile GM 5 Plus  temmuz güncellemesini indirmiş kursam sorun olurmu acaba
  18. Arif57

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Romu kurdum v1.3ü fakat gelen aramalarda isim resim görünmüyor kapkaranlık siyah ekran sadece cevaplama yada kapatma yaparken görünüyor yukarıda bu sorun çözüldü denmiş ama hâlâ aynı hatayı almaktayım Nasıl çözebilirim bu sorunu