Arama sonuçlarınız

1. mertmete

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Hocam çok geç iniyor 1 saattir yüzde 3 indirdi :-(
  2. mertmete

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Yanlis konuya yazmisim ama gorursunuz herhalde.Doktor stabil kitkattaki kilit ekranini buna nasıl entegre ederim sistemdeki hangi uygulamayi alicam yardim lütfen
  3. mertmete

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Doktor şarj konusunda bir gelistirmen olucakmi çok cabuk bitiyor çalışmaların için sağol
  4. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Şarj çok cabuk bitiyor bu romda tel ilk parti 4 gb
  5. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Birde şöyle birşey geldi basıma kamera uygulamasını apk olarak kurdum stabil kitkattan alıp çalıştı uygulama weather uygulamasını da ayni şekilde kurdum ama teli yeniden baslattigimda eski uygulamalar geliyor yukledigim versiyonları...
  6. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Doktor bendede biraz önce mesaj çekti 80 kuruş düştü teli yeniden başlat yapmıştım nereye çekiyor belli degil
  7. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Ben mesajlarda bir sorun yaşamadım hicbir sorunu yok romun parti farkından kaynaklanıyor olabilir tel ilk 4 GB den
  8. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Stabil kitkattaki launcher yükleniyor hava durumu filan hepsi yükleniyor bundaki apk lari stabil deki apklarla değiştirmek lazim tebrikler kasma yok nerdeyse ellerinize saglik
  9. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Sarj performans± nasıl iyi gidiyor mu ?
  10. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Deneyenler varmi yorumlar
  11. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Deneyenler varmi yorumlar
  12. mertmete

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Ellerine sağlik Dr Razor hocam inşallah dediğin gibidir kasma yapmazsa ve stabilse bunda kalinir bekliyoz teşekkürler calismalarin icin birde tüm forumdaslara hayirli kandiller.
  13. mertmete

Launcher Onerisi

En iyisi nova
  14. mertmete

[MT6589][ART]O+ Air for Discovery

Wes hocam bekliyoruz :-)
  15. mertmete

DTS Sound Custom Romlara Yükleme

Asıl DTS nin verdiği sesi ne dolby nede Viper veriyor 50 TL Ye creative ep 660 kulaklık var bende DTS nin ne olduğunu bu kulaklıkla öğrendim siz bu sesi duysaniz diğerlerini dinlemek istemezsiniz emin olun ve su DTS kurmayı artik anlatsaniz diyorum hocalar istediğimiz roma bilhassa orochi hocam.
  16. mertmete

Hocam türkçesini ne zaman upload edersiniz sabırsızlıkla bekliyoruz.
  17. mertmete

DTS Sound Custom Romlara Yükleme

Cevabını vericek yokmu şu DTS yi bir yukleyemedik su güzelim romlara hocalar hiç yardımcı olmuyor bu konuda maalesef
  18. mertmete

Bekliyoz türkçesini :-)
  19. mertmete

Türkçesini ne zaman paylasirsiniz
  20. mertmete

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Miui hic hosuma gitmedi menu gecislerinde kasmalar mevcut bence en guzel rom iocean baskada tanimam.