Arama sonuçlarınız

1. mertmete

[4.4.2][EDİT]MAGNİFİCENT™ PLUS V1.0

Eline sağlık güzel ROM.
  2. mertmete

[MT6589][ART]O+ Air for Discovery

Ellerinize saglik guzel kullanisli rom turkcesini bekliyoruz
  3. mertmete

[PORT][4-16][BETA] LEWA OS v5 by SmiLeToLiFe

Hocam kurdum ben bunu daha önceden bu ROM stabil KitKat üzerine kurulmuş o yüzden Vazgeçtim çünkü kasiyor başka bir taban üzerine inşa etseniz kullanilir lewa çok güzel bir ROM .birde sizin emui 3 romunu kullaniyorum şarjı su gibi içiyor tel resmen :-)
  4. mertmete

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Dr Razor tamam vermiceksiniz DTS için fix eyvallah yöntem nedir DTS yi bu romda calistirmak için sonuçta bilginiz bizden fazla onun için soruyorum ben DTS yi gmd nin romlari dişinda calistiramadim.
  5. mertmete

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Dr Razor ROM için sağol bi arkadaş sormuştu bizim cihazda DTS donanım var bu roma DTS yi ekleyebilir misiniz yada ekleyecekler için bir fix veya anlatim olursa DTS sevenleri sevindirirsiniz teşekkürler.
  6. mertmete

[CWM -DEODEX] 4GB v6172

Hocam deodex ne oluyor ne gibi + si var bu romun.
  7. mertmete

Allwiev Viper (General Mobile Discovery1) v8130

Art var alican kardes sende biliyon ama gecis olmuyor maalesef gecis olsa gercekten baska rom kullanmam stock herzaman iyidir
  8. mertmete

Katiliyorum art nasil eklenir onu anlatin
  9. mertmete

Bu romda ufak kasmalar var ama bi stabil kitkat gibi degil o daha cok kasiyordu bundaki art olayi calissa cok guzel olur cunki bataryasi iyi gidiyor gercekten.
  10. mertmete

Bu yazilima art destegi verebilirmi ustalarimiz onu merak ediyorum.
  11. mertmete

Kurmana gerek yok xposed calismiyoR
  12. mertmete

Art calismiyor calissa super olur nasil aktif hale getirebiliriz.sarj iyi gidiyor yanliz
  13. mertmete

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Teşekkürler ROM için güzel çalışma ellerinize sağlık batarya performansı güzel fakat 3g az çekiyor daha önce 3 veya 4 kademe çeken hat 1 kademe yada çekmiyor başka bir modem fix yüklemeli miyiz teşekkürler.
  14. mertmete

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Bu romda dts calisiyor sesi kaliteli yapan bu dts olayi zaten bizim telefon dts destekliyor kimi romda oluyor kimi romda olmuyor yazilimsal olarak sonucta donanim var romda hangi apk dts dir ve istedigimiz herhangi bir roma kurma imkanimiz varmidir.
  15. mertmete

kitkat kilit ekrani mesaj ve cevapsiz cagri simgesi

Yanlış yere mi açtım konuyu kimse cevap vermemis bu işin ustalarindan yardim bekliyorum bi zahmet tesekkürler :-)
  16. mertmete

[PORT][ART] iocean X8 Mini

Hocam eline saglik bu romu kurdum cok guzel bir rom novayla dahada guzel oluyor ve kendi temalari novada calisiyor gorsel olarak cok begendim ancak bluetooth fixini yapmama rağmen gonderim ve alim yapmiyor tesekkurler[hr]Hocam priveapp ta bir suru tema uygulamasi var bunlari sildim calismiyor ve...
  17. mertmete

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Madlover hoca su sms reg virusu cok tehlikelimidir bir kactane romda buldum napmamiz lazim internet bankaciligina girdik bir zarari olurmu
  18. mertmete

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Saol ben deniycem yazarım o zaman :-)
  19. mertmete

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Saol ben deniycem yazarım o zaman :-)
  20. mertmete

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Saol ben deniycem yazarım o zaman :-) Yukledim guzel rom ama ustunde calisilmasi lazim.dts calisiyor ama seste cizirdama oluyor ses fixini yukledim oda dts yi deaktif etti dts saglikli calismiyor maalesef. Hocam bu dts yi mesut hocanin gidgat l romunda nasil kullanabilirim hangi dosyalari...