Arama sonuçlarınız

1. mertmete

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Hocam DTS calisiyormu bu romda
  2. mertmete

kitkat kilit ekrani mesaj ve cevapsiz cagri simgesi

Kitkatta cevapsiz cagri veya mesaj geldiğinde kilit ekranında çikan simgeleri o tarzdaki kilit ekranini jelly bean stok roma nasil gömebiliriz yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.
  3. mertmete

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Arta gecmiyor neden olabilir
  4. mertmete

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Vodafone simgesi görünüyor :-)
  5. mertmete

Stabil kit-kat yuklemek sorunu çözmüyor mecbur partition yapilacak
  6. mertmete

Bende stabil kitkattan geçtim bendede verdi bellek hatası repartition yaptım konudaki repartition tool programiyla sorun çözüldü.
  7. mertmete

Hocam eline sağlık bi deneyelim bakalım :-)
  8. mertmete

Bende sorun yeterli bellek yok hatasi aldm daha 1.40 gb bellek oldugu halde yeni uygulama yukleyemiyorum tel 4 gb
  9. mertmete

Allah razı olsun sizden emeĝi olan herkesten çok güzel bir rom olmuş ellerinize sağlık telefonun şekli değişti çok sagolun kalınacak rom yapmışsınız inşallah ilerde yavaşlamaz bu hali çok iyi ve hızlı teşekkürler.
  10. mertmete

[STABİL][PORT][4.2.2] LegenD Rom Special Edition V1

Bugra hoca rom mükemmel eline saglik sizden bi ricam var discovery jelly bean deki dts sound olayini buna nasil editleriz buda jelly rom yardim ederseniz yada bir fix duzenlerseniz cok memnun kalirim tesekkurler.
  11. mertmete

[PORT] PureXperia Z3 v4.8.5

Hocam eline sağlık çok güzel bir rom bu rom üzerinde calışmalısınız bence birebir orjinal sony romû sanki daha da geliştirseniz başka rom kurmaya gerek yok.
  12. mertmete

[ROM-EDIT] GMD Xperia Style

Mesut hocam Jelly bean orjinal baslatici ve temayı kurmaya çalıştım fakat launcher kuruluyor ama simgeler çıkmıyor boş şekilde yükleniyor orjinal baslatici ve temayı nasıl aktif edebilirim Sağol şimdiden.
  13. mertmete

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Söylemiştiniz taban rom stabil karışık diye ondan dedim yanlış anlama rom güzel sadece hafif kasma var stabil kitkat kadar olmasada var roma bir sözüm yok yaptığınız romlar bu telin güncel kalmasını sağlıyor tşkkürler
  14. mertmete

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Rom gûzel ama taban rom stabil kitkat,cok kasıyor başka stabil bir rom taban alınsa daha güzel olur
  15. mertmete

Home APK. Yi sisteme ekledim diğer kitkat romdan alıp izinleribile yaptım root explorerdan fakat çalışmadı
  16. mertmete

Eline sağlık hocam bunu kullanıyorum guzel bir düzenleme olmuş z3 kitkat romundaki Xperia launcher ı nasıl kullanabilirim teşekkürler birde dts yi build proptan actım walkman mükemmel ses veriyor ellerine sağlık
  17. mertmete

Xperia™ Honami Unoffical Launcher & Widget Paketi Root Gerekmez

Hocam weather widgeti nova launcherda calismiyor napıcaz calışması icin sagol
  18. mertmete

Xperia Z3 Launcher

Teşekkürler paylasim için jelly bean stok romda paket ayrıştırma hatası veriyor çözümü nedir tşkkür
  19. mertmete

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Ellerinize sağlık ama kasiyor bu stabil KitKat olduğu için mi 4gb lık model