Arama sonuçlarınız

1. N

[ROOT][TWRP-FLASH] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi Eksik yapmış olabileceğim birşey var mı?
  2. N

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi sıfır kurulum yaptım telefon açıldı. sonra hemen tekrar bootloader ekranından boot dosyasını attım. telefon açıldı. sonra hemen kapandı. sürekli kapanınca eski boot dosyasını geri attım düzeldi.
  3. N

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi bende 4g dual var newboot.img attıktan sonra telefonı yeniden başlatınca telefon açılıyor hemen sonra kapanıyor. çalışmıyor bende
  4. N

Marshmallow sonrası dualde GPS problemi

GM 4G dual için hazırlamıştım. Benim hiç çekmeyen gps max 6 saniyede bağlanıyor. Dual yada tek hat olması değiştirmez.
  5. N

6.0 için root nasıl atacağım? MobileGO ve Toolkit olmuyor

denedim root yaptı ama bir dosyayı değiştirmek istedim. kopyalanan dosyanın içeriği bozuldu.
  6. N

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Rom güzel, ancak batarya kalibrasyonu yaptığım halde acayip şarj yiyor. Çözümü olan var mı
  7. N

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Forumdaki kurulmadı. rom versiyonu v22 diyor xposed v23 diye hata aldım
  8. N

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) bu sürüm için xposed var mı?
  9. N

Marshmallow sonrası dualde GPS problemi

benim hazırladığım bir gps dosyası var. 3 saniyede bağlanıyor. paylaşsam bunu recoveryden yüklenecek şekilde update dosyası yapacak arkadaş var mı
  10. N

Gmd 4g dokunmatik sorunu

4G den uzak dur. telefonlarda kronik sorunlar var. benim aldığım ilk pakette dokunmatik arızalıydı, hemen o gün geri iade ettim. Yazılımsal bir sorun değil tamamen donanımsal bir sorun.
  11. N

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Burdaki anlatımdan faydalanarak artık kendi stock rom yedekledim. Ve dilediğim gibi rootlayıp sonra orjinal roma geri dönebiliyorum. Bu deneyimi kazanırken telefon içindeki rom dosyalarını komple yanlışlıkla sildim. Yedeklediğim kendi...
  12. N

gps.conf [Çözüldü]

arkadaşlar özellikle gps de sorun yaşamayan varsa bana gps.conf dosyasını atabilir mi? Kendi config dosyamı hazırlayarak sorunu çözdüm.
  13. N

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K ben dual için alıyorum ama flashlanabilir hale nasıl getirdin?
  14. N

General Mobile 4G Dual Root Nasıl yapılır?

bu yöntemle istersem stock rom yedekler üstelik, daha sonra orjinalle döner hiçbir izde kalmaz gibi görünüyor. çünkü recovery flashlamıyoruz. istediğim zaman yedekle orjinalle dönerim.
  15. N

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı bu uygulamadan sonra gördüğüm kadarıyla orjinal recovery kaybolmuyor sadece gecici recovery ile açılmış oluyor değil mi? ayrıca unroot yapmak mümkün mü sonra?
  16. N

ben bu yönteme neden dikkat etmedim ki. yok denemedim. bu yöntemle olur gibi ama sana birşey soracağım. internette çok araştırdım. supersu ile unroot yapma varmış galiba. tekrar unroot yapabilir miyim ki?
  17. N

arkadaşlar, gm 4g için olan bütün yöntemleri denedim ama dual cihazımda root yapamıyorum? yapabilen varsa lütfen anlatsın teşekkürler
  18. N

4g Dual Gps Sorunu [Çözüldü]

Merhaba Arkadaşlar, Elimde 4G Dual var. Tamamen orijinal rom ve rootsuz. Telefon uyduları bulsa bile sinyallerini alsa da bir türlü bağlanmıyor. Aynı telefonun tek hatlısı var arkadaşımda saniyesinde bağlanıyor.   Sorunun çözümünü bilen var mı? ****10 dakikada bağlanmayan GPS şimdi 10 sn...