Arama sonuçlarınız

1. K

Çözünürlük Düşürme (Root Gerekir)

O dpi ile alakalı.Pek olmadığını söyleyebilirim normal pcden oyun çözünürlüğü ayarlamak gibi
  2. K

Çözünürlük Düşürme (Root Gerekir)

Arkadaşlar tabletin bildiğiniz gibi 1920X1200 gibi oldukça bir yüksek çözünürlüğü var.Tablet ne kadar iyi olsada bu yüksek çözünürlük oyunlarda kasmaya yol açabilir.Ama No Mone Resolution Changer isimli bir uygulama sayesinde çözünürlüğü düşürüp performansı arttırabilirsiniz.Oyundan önce yapar...
  3. K

Yeni Rom Gelecek mi ?

Arkadaşlar ve adminler burdan size sesleniyorum.Çalışmakta olduğunuz herhangi bir rom falan var mı e-tab 5 için nasıl diyim overclocklu versiyon hazır rootlu uyarlanmış cynaogenmod olabilir.Şuan bu rom yeterli de çalışma falan var mı ?
  4. K

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

hiç bir şey olmaz stock romu atarız en kötü ihtimal
  5. K

ROOT SONRASI DOKUNMATİK ÇÖZÜMÜ

He evet cracki yüklediydim youtube da bir videodan bakarak
  6. K

Sistem uygulamaları nasıl kaldırılır?

es dosya dan root exporer ile yaptım ben bambo paper kütüphaneyi falan kaldırdım bide bazılarını direk twrpden yaptıydım
  7. K

ROOT SONRASI DOKUNMATİK ÇÖZÜMÜ

Değiştirmeden direk oluyor ben direk kalibre ettim sıkıntısız şuan
  8. K

Dokunmatik Sorunu

Bakalım bi kaç kere wipeladım datayı formatladım hala aynı [hr] Oldu galiba cs oynuyorum şimdi custom romu bekliyoruz hocam
  9. K

Dokunmatik Sorunu

Arkadaşlar twrp falan tamam meb uygulamalarını sildim tablet rootlu sıkıntısız çalışıyor ama dokunmatik gidiyor açma tuşuna basınca geliyor tekrardan ama sıkıntı gidip duruyor yoksa tablet sıkıntısız kalibrasyon falan diye gördüm internette nasıl ayarlıycaz onu ?