Arama sonuçlarınız

1. B

Şarj soketi için telefonumu Telpa'ya götüreceğim

Şimdi de 50 TL istediler, soket kırılmış. Reddettim. Eski parçayı takacaklarmış bakalım.
  2. B

Gece işteydim. Sabah 7'de eve geldim uyudum, 5'te kalktım. Şarj soketi yine çalışmıyor. Bu telpa küfürün en alâsını hakediyor ama neyse. Tekrar götürüyorum.
  3. B

Anakartımı değiştirdiler, ücretsiz yaptılar. Ama sistem güncellemesi arayınca son sürüm yüklü diyor. 4.2.1 sürümü yüklü.
  4. B

Teşekkürler arkadaşlar, gidelim bakalım ne diyecekler. :)
  5. B

Hiçbir şekilde şarj olmuyor muydu?
  6. B

Arkadaşlar bu kronik sorun aldıktan 1 yıl sonra benim de başıma geldi. Telefonu şarja takınca şarj olmuyor, hafif eğince şarj olmaya başlıyor. Ben de bu yüzden şarj edeceğim zaman kabloyu telefona sarıyorum. İnternette araştırdım, kimileri ücretsiz yaptırmış kimileri 50 TL ödemiş. Sizce benim...
  7. B

Türk Boot Logo

Eline sağlık kandaş. Bozkurtlar ulusun, Tanrı Türk'ü korusun. :)
  8. B

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Kötü romumuzun ekstradan 14 uygulama yüklüyken boş RAM miktarı. :)
  9. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Aynen hocam bende de vardı. Factory reset yaptım, düzeldi ancak ilkinde olmayabilir. Romda da aşırı bi değişiklik yok, hatalar üzerine çalışılmış. Büyük bir çoğunluğu giderilmiş. Elinize, emeğinize sağlık. :)
  10. B

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hayırlı uğurlu olsun :). Elinize, emeğinize sağlık. Şu an telefondayım, indiriyorum. Kurup, inceleyip geri dönüş yapıcam. :D
  11. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Ayarlarda "Erişebilirlik" yok. Uygulama aracılığıyla girip işlem yapınca durdu hatası veriyor.
  12. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Saatte ayarlara girince durdu hatası veriyor.
  13. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Değişiyor. Farklı bişey seçtiğinde telefonu kapatıp aç, aktif olacaktır. [hr] Telefonlarımız maalesef Kitkat(4.4.2) olduğundan böyle olmak zorunda, zaten yapılmış romlar arasında en çok benzeyen bu rom. O dediğin animasyon veya her neyse 5.0 veya...
  14. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Toggle'da saatin oradan yukarı kaydır görürsün bildirimleri.
  15. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hatalar normal değil çünkü. :) [hr] Ahahah ben de anlamadım ilk google'da aratıyorum falan bişey yazmaya da korktum rezil olmamak için, eyvallah hocam. :D
  16. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Sen telefonunu acilen bi Telpa'ya götür veya şurdan temiz bi stock kur kardeş.
  17. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Benim yazdığım hatalar kullanıma engel değil. Pil ve hız performansı da beni pişman etmedi o ufak hatalarda giderilirse tadından yenmez vallahi. Efsane olacak efsane. Ellerinize, klavyenize sağlık. :D
  18. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Gördüğüm hatalar : *Font emojileri destekleniyor sanırım, emojiler kare gözüküyor. *Ayarlar - Uygulamalar - Çalışanlar kısmında Rusça metinler var. *Şarkı açınca bildirim çubuğunda ileri - geri - duraklat - kapat simgeleri gözükmüyor beyaz...
  19. B

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hemen indirip deniyorum :D