Arama sonuçlarınız

1. L

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

rom attım sim kartı görmüyor vermiş olduğunuz ayarlar giriyorıum ama sim kart görmüyor ne yapmam lazım
  2. L

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Bir konuda bilgiye ihtiyacım var 5.7.4 sürüm yüklü cihaz arada bir kendi kendine restart ediyor sorun ne olabilir Teşekkürler
  3. L

Gm5plus root recovery yardım talep

Biraz geç oldu ama gecenin 12 sinde tw ile @ezio89 arkadaşım halletti tekrar çok teşekkür ederim sorunumuz yok
  4. L

Hem laptop hemde pc de denedim her ikisindede waiting any devices hatası veriyor oem kilidini açmıyor
  5. L

anladım ama bootloader de ikende waiting devices yazsında kalıyor devam etmiyor win 10 kullanıyorum ondan dolayı driverları görmüyor olabilir mi acaba bir iki kez daha denicem olmadı tekrar samsung root olmadan bir anlamı yok bu cihazın daha 2 günlük
  6. L

peki nasıl acacaz bu oem kilitini cihazda açık kapatıp yeniden açtım yada basşa bir yöntemi varmı neden açılmıyor bu kilit
  7. L

eylül stock rom indiriyorumonu bir atayım ona göre yazarım teşekkür ederim yardımların için
  8. L

sanırım sorun oem kiliti acık ama sistemde bootloader de status durumu locked görünüyor driverları kurdu birde oem lock yazınca vendor felan yazıyor acaba son stock rom değilmi ana bant sürüm:md-msm8952-14.15 derleme :m3d62b
  9. L

GM 5 Plus OEM Kilidi Açma

devices status locked görünüyor oysa cihazda açık
  10. L

Cvp: RE: Gm5plus root recovery yardım talep dediklerini yapıyorum usta adb driver kurdum pc kapatıp yeniden açtım reboot bootloader yapınca twrp komutu verince waiting for devices yazısında kalıyor devam etmiyor bişi eksik ama ne anlamadım recovery kurmuyor bir şekilde cihazı tanımıyor
  11. L

Cvp: RE: Gm5plus root recovery yardım talep adb driver kurdum sonra ne yapmamız gerekiyor
  12. L

Note5 cihazımı sattım gm5plus aldım Turkcell den cihazı root edip custom recovery kurmak istiyorum forumdaki konuları araştırdım recovery indirdim root dosyasını indirdim pc den gerekli komutları veriyorum cihaz kapanıp recovery de açılıyor lakin device waiting yazısında kalıyor devam etmiyor...
  13. L

[ARM64] GM 5 PLUS shamrock TWRP 3.2.3-0

'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
  14. L

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM bende aranıza bugün katıldım