Arama sonuçlarınız

1. C

Twrp yedekleme sorunu hakkinda

Bi fikir verin arkadaşlar
  2. C

Twrp yedekleme sorunu hakkinda

twrp de yedek almak istediğimde data kısmını isaretliyorum fakat data kısmı 27gbgorundugunden yeterli hafıza olmadigini söylüyor halbuki o kadar data yok telefonda. Yedek alabilmem için nasıl duzeltecegim bu hatayi
  3. C

GM5+ twrp dahili depolama

Bu twrp de yedek almak istediğimde data kısmını isaretliyorum fakat data kısmı 27gbgorundugunden yeterli hafıza olmadigini söylüyor halbuki o kadar data yok telefonda. Yedek alabilmem için nasıl duzeltecegim bu hatayi
  4. C

GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

İyi oldu bu note 2den geçince geri tuşu rahatsız etmişti sağa çektim iyi oldu
  5. C

GM 5 Plus Easy Root Tool v2.0 [One Click Root] [N]

7 yuklu telefonuma oem kilidini acamıyorum. işlemleri yapınca bootloader acılıyor loyle kalıyor.
  6. C

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

Cvp: RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Doğru diyorsun. Bootlader aç dediğimde uygulamada bütün veriler silinecek dedi ben bu yüzden yedek alma ihtiyacı hissettim
  7. C

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Yedekleme yapabileceğimiz bi uygulama onerebilirmisiniz uygulama yedeği yeterli olur
  8. C

Cvp: RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] [hr] Şunu sorscagim işlemleri yapabilmem için oem kilidnini bu programdan açmak lazım mı geçici twrp için oem kilidi acmak gerekir mi ya program iile zıp yüklemek icin. Geliştirici seçeneklerinde oem kilidi...
  9. C

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] no command dan öteye gitmiyor.
  10. C

GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

Stock recovery footer hatası veriyor yuklemiyor illa twrp mi kurmak lazim
  11. C

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Android 7 için root yapın artık ya
  12. C

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Android 7 ye uyumlu mu root atabilir miyiz
  13. C

GM 5 Plus Bliss 6.4 Custom ROM

Sanal tuslarin yeri değişiyor mu bu rom da
  14. C

[OFFICIAL]GM 5 Plus Root Atma

Cvp: [OFFICIAL]GM 5 Plus Root Atma aynı sekilde android 7 nougat a root atabiliyormuyuz ?
  15. C

GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi

Single olan Turkcell için de geçerli mi acaba
  16. C

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Deneyelim
  17. C

Aktivasyon Sorunu Yaşayan Üyelerin Dikkatine !!!

4 kere mail gonderttim ama ne spama ne maile bisi düşmüyor