Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [2.0.1][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool
[hr]
caner hocam,
http://forum.turkdevs.com/konu-v3-eklendi-yog7das2bc-5-1-1-clone-stock-wileyfox-swift-rom-cyanogenos.html adresindeki aşağıdaki romu yükledim. telefon cyenmod olarak açıldı. sizin toolda bir sıkıntı var sanırım...
valla telefonu açamıyorum. boot ekranında kalıyor. ha bire resetliyor. soft brick kurtarmayı da yapıyorum. herhangi bir hatada vermiyor.
[hr]
soft brick işi nasıl çözülüyor. tool ile olmuyor veya ben beceremedim :yorgun:
[hr]
fast...
bir kaç sefer bilgisayarı kapatıp açtım ve şimdide romu çekmeye başladı. :)
direk romu kuracağım. başka bir işlem var mı?
RE: [2.0][Tool][Stabil]Android One 2nd Generation Tool
ok hocam. peki bu custom romlardan hangisini önerirsiniz?
batarya süresi iyi olsun. problem çıkarmasın yeter...
[hr]
düzeltilmiş hali ne zaman yüklenir? malum tel yatıyor şimdi :uzgun:
evet hocam
[hr]
recovery içindeki wipe cache, dalvik cache, clean install for rom seçeneklerini de sonradan yaptım. şimdide general mobile yazısında kalıyor ve resetliyor ve aynı gm yazısı geri geliyor. şimdi de orda takıldı.
[hr]
vilifox...
ilk önce vileyfox v3 romunu kurdum. ardından cwm yi kurdum. şimdi sürekli cwm den (philz touch 6) açılıyor. acaba rom yüklenmedi mi?
@"caneray"
@atakan58 hocam merhaba,
benim telefon 4g dual, stok rom 6,0,1 versiyon var. rootlu ve twrp yüklü. cwm yüklemek şart mı?
veya rootlu telefonlarda da bu işlemleri sırasıyla yapmak gerekiyor mu?
kerem hocam,
asus web browser (zenui browser) gm 4g'ye uyumlu değil. uyumsuz diyor. yükleme yöntemi var mı acaba?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.browser&hl=tr
RE: [1.2.2][Tool][Beta]Android One 2nd Generation Tool
Hocam, anladığım kadarı ile bu tool ile bir butonları kullanarak ROM yüklemesi yapılacak. Doğru mu?