Arama sonuçlarınız

1. O

samsung internet browser

arkadaşlar merhaba, gm 4g dual kullanıyorum. rootlu ve 6.0.1 versiyon rom yüklü. gm.ye yüklemek için, samsung s4-s5 internet browserı lazım. var mı? varsa bile gm.de çalışır mı?
  2. O

Xposed Installer ve Gravitybox Yükleme [ROOT]

hocam merhaba, bende gm 4g dual var ve rootlu, stok rom 6.0.1 yüklü. granify programını kurdum ve ek özellikler için xposed uygulamasını otomatik olarak yükledi. fakat aktif olmuyor. kırmızı yazılarla xposed şu an android sdk versiyonu 23 ve işlemci mimarisi (armeiba-v7a) ile uyumlu değil. can...
  3. O

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

ahmet hocam, çift tıkla kapama, lg'lerde olan knock olayı mı? [hr] arkadaşlar birde 32 bit ile  64 bit rom arasında performans farkı var mı?  ayrıca uygulamalarda (64 bit roma) uyumsuzluk veya sorunlar çıkıyor mu?
  4. O

[Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz}

RE: [Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz} güncellemeleri nasıl alabiliriz? extra olarak yükleme var mı?
  5. O

[Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz}

RE: [Güncel][^Root^]General Mobile 4G Marshmallow Resmi Root Yöntemi {Sorunsuz} rygebin hocam merhaba, stock roma root attım. 6.0.1 versiyonu var. root sonrası güncellemede sıkıntı çıkar mı?
  6. O

[Audio Mod][4.x/4.4.x/.5.x]Dolby Atmos & Digital Plus Universal

hocam cevabın için teşekkür ederim. ama TWRP yüklemeyi bilmiyorum. forumda sıfırdan nasıl yüklendiğine dair bir konu var mı?
  7. O

[Audio Mod][4.x/4.4.x/.5.x]Dolby Atmos & Digital Plus Universal

hocam merhaba, ben bugün 4g dual aldım. bu ses artırıcı dosyayı nasıl flahlayacağım. foruma biraz baktım ama göremedim. yöntemi nedir? bu arada telde 6.0.1 versiyon yüklü.