Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde 2tane müşterinin tableti var. cihaz yönetimini kaldıracağım tabletler güncellenmiş. her zamanki yaptığımız gibi usb hata ayıklama açıp root atamıyorum. mdm sihirbazı ile eski sistemi kurmaya çalışıyorum programda tamamlandı diyor. tablette kurulum yaparken hata veriyor ingilizce olarak...
2+ da dün bende de aynısı oldu format atınca ekrana birşeyler oluyor beyazlıyor falan. en son dün formatladım bu sefer dediğin gibi siyahlaştı birdaha gelmez oldu
merhaba arkadaşlar müşteri novitech neotab modelli bir tablet getirdi. şifreyi çok fazla yanlış girdği için format atılacak. tablet üzerine ses tuşları yok. reset, home ve güç tuşları bulunmakta. bir türlü format atamadım yardımcı olurmusunuz
2. el alınmış gm 2+ var. sadece imei atılmıyor. garantiye göndermek istiyorum ama elimde hiçbir belge yok. telefonun arkasındaki imei numarasını telpa da sorgulattığımda garantili görünüyor. nasıl gönderebilirm?