Arama sonuçlarınız

1. Enginozcelik

[TREBLE][9]ZTE AXON 7 Android Pie

Semih hocam efsanesiniz... Millet oreo beklerken pie paylaşmanız hiç hoş olmadı :emoji_slight_smile: Yükleyenler deneyimlerini paylaşabilirler mi arkadaşlar, yankılanma hariç eski sürümü tercih ettirecek anormal bir hata var mıdır mesela? Ve türkçe dil mevcut mudur? Herkese hayırlı bayramlar...
  2. Enginozcelik

[OMS][8.1.0] ZTE Axon 7 AOSPExtended v5.5

Ben bunu yüklemeyi beceremedim ama Ali ihsan arkadaşımın tavsiyesi ile 7.1.1 stock rom da beklemeye devam edeceğim.
  3. Enginozcelik

Hocam güncellemeleri nereden buluyorsun ben de takip edeyim yenisi çıkınca güncelleyeyim falan. Bu forumda yardımseverlik olayı ırsi midir nedir anlamadım bu arada :) Tekrar çok teşekkür ederim. Hocam bu arada modem dosyası falan dokunmuyoruz dimi?
  4. Enginozcelik

Ben daha önce paylaştığınız linkler de 8.1.0 diye biliyordum neyse önemli değil paylaştığınız son linkten indiririm. Güncelleme geldiği zaman rom + gapps mı yapacağız tekrar yoksa sadece rom mudur? Bi de twrp sürümü önemli mi ben mevcut son sürümü indirip yükleyeceğim. Son olarak gapps...
  5. Enginozcelik

Merhabalar, Amerikanın ambargosundan sonra ZTE üretimi durdurunca oreo güncellemesini beklemekten vazgeçtim. Bu romu kurmak istiyorum becerebilir miyim bilemiyorum tam ama (muhtemelen yardımsever arkadaşlardan destek istiyor olacağım.) yüklemeden önce aklıma takılan bir kaç şey var. Rom...
  6. Enginozcelik

ZTE Axon 7 Nougat 7.1.1 Güncelleme Kurulumu

Bekliyoruz bakalım hocam bu ay çıkacağı şeklinde haberler çoğunlukta.
  7. Enginozcelik

ZTE Axon 7 Nougat 7.1.1 Güncelleme Kurulumu

ZTE Azon 7 receives official Android 8.0 Oreo MiFavor 5.2 ZTE_A2017V3.0.0B11 OTA [Downloads] Üstadlar?
  8. Enginozcelik

[EDL][UNBRICK] ZTE AXON 7 ALL STOCK ROMS

Bende bekliyorum Atakan arkadaşım gerçi Ali ihsan kardeşim A2017 sürümünün oreo EDL dosyalarını paylaştı ve kullandı ama pek memnun kalmamış sanırım. 7.0 A2017U'ya geri döndü. İkilemler arasındayım Nisandaki A2017G versiyonunu beklemek ya da en azından A2017 sürümünü denemek arasında. Aslında...
  9. Enginozcelik

OK'dir hocam. :)
  10. Enginozcelik

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Merhabalar arkadaşlar, Bizi ilgilendiren bir durum mudur aşağıdaki link? Gezinirken gördüm. Download And Install Lineage OS 15 For ZTE Axon 7 (Android Oreo)
  11. Enginozcelik

Arkadaş ben nasıl bir foruma denk geldim. Nasıl insanlar ile karşılaştım olur şey değil ya... Başta Semih bey'e bana olan sabrı ve yardım etmedeki ilgisi için çok teşekkür ederim. Daha sonra da Ali İhsan Bey saatlerini bana ayırarak uzaktan erişim ile telefonumu hayata döndürdü. Sizlere çok ama...
  12. Enginozcelik

yükledim hocam ama listem boş sizinle nasıl iletişim kuracağım bilemiyorum
  13. Enginozcelik

Valla hocam son çarem o olacak umarım iş oraya kalmaz... Abi kurbanın olurum telegram nedir onu bile bilmiyorum :) Aslında imei konusunda biraz ümitliyim şu anda bu telefona imei atıldıysa demekki imei yazılabiliyormuş bi şekilde. 05355421814 ne zaman müsait olursan ararsan çok sevinirim. Ya...
  14. Enginozcelik

Defalarca yaptım hocam ama olmuyor hocam sanırım sorun imei'de dediğin gibi. Yoksa Semih arkadaşımla da konuştum. O da o rom ile kullanıyor telefonunu.Şimdilik imei problemim var o zaman. Olmadı telefona Çin yolu görünüyor bilemiyorum bakarsalar tabi... İmei ile kullanan ya da yapabilen tanıdığı...
  15. Enginozcelik

Merhabalar arkadaşlar, zte axon 7 4/128 cihazımda problem var. Kısaca hikayeyi anlatayım. Telefonu Çin'den aldım (A2017). Alır almaz maalesef kayıt yaptırmak yerine (bana çift hatlı olduğu için iki misli kayıt parası odersin pahalıya gelir dendi) bir yazılımcıya imei attırdım. O da iddiasına...
  16. Enginozcelik

Ben güncellemeyi yaptım ama hocam resimde sadece android8.0 ibaresini görürsün :) mi favor 5.2 yazıyordu vice A2017V3.0 yazıyordu ekranda sanırım
  17. Enginozcelik

Telefon bahsettiğim yazılımcı arkadaşta hocam yarın almaya gideceğim ilk fırsatta atarım
  18. Enginozcelik

Wes arkadaşıma çok teşekkür ederim. Anlatıldığı gibi yapıp Çin romunu yükledim yaklaşık 10 dk sürdü ve açıldı. Hemen ardından da wireless olarak android 8 güncellemesi geldi sorunsuz bir şekilde onu da yükledim. Tekrar tekrar teşekkür ederim...