Arama sonuçlarınız

1. M

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

Cvp: Google Pixel Experience - GM 5+ Teşekkürler
  2. M

Dolby Patch

Cvp: Dolby Patch https://www.androidfilehost.com/?fid=312968873555003996 linkteki dosyayı twrp den wipe yapmadan flashla.Hem dolby Atmos hemde Viper Beraber kuruluyor.Dilediğini aktif edip kullanabilirsin.Yalnız kesinlikle wipe yapma.
  3. M

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Cvp: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Eline sağlık teşekkürler
  4. M

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel Kernelde audio hatası mevcut. Müzik uygulaması çalışırken ayarlar menüsü yada başka bir uygulama menüsünde gezinirken anlık distortion (yırtılmalar) oluyor. Aynı durum youtube için de geçerli. Sorun Viper4fx'den mi kaynaklanıyor diye test ettim kernel...
  5. M

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel Resurrection Remix 5.7.4'te d2tw çalışmıyor ne yazık. Wipe yaparak denedim yine çalışmadı.
  6. M

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel süper teşekkürler
  7. M

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM Teşekkürler.
  8. M

GM 5 PLUS STOCK ROM MARSHMALLOW [FASTBOOT][M3E56]

Cvp: GM 5 PLUS STOCK ROM [FASTBOOT][M3E56][EYLÜL] Teşekkürler
  9. M

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

Cvp: GM 5 Plus AOKP Custom ROM Teşekkürler deneyelim
  10. M

GM 5 Plus Bliss 6.4 Custom ROM

Cvp: GM 5 Plus Bliss 6.4 Custom ROM Teşekkürler elinize sağlık.
  11. M

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
  12. M

GM 5 Plus CyanogenMod CM 13 ROM

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 13 ROM teşekkürler
  13. M

Sim kartları görmüyor.

Cvp: RE: Sim kartları görmüyor. Vallahi öyle şeyler duyuyoruz ki hele her yerde örümcek ağı gibi açılan iş bilmeyen telefoncular yüzünden insanların kafası allak bullak oldu.Normalde bunu satan adam bana faturasını kesmemişti onun o anda değişim yapıp bana vermesi lazımdı tedarikçi firmaya...
  14. M

Sim kartları görmüyor.

Cvp: RE: Sim kartları görmüyor. wifi'yi de açmıyordu bir türlü yazılımsal bir sıkıntı olma ihtimali var mı acaba ? Telpa yazılımsal sıkıntılarda garanti vermiyoruz diye abuk subuk bir şey söyledi bu doğru mu ?
  15. M

Sim kartları görmüyor.

Cvp: RE: Sim kartları görmüyor. Defalarca denedim. ne yazık düzelmedi.Dual sim stock rom kurarak aldığım yere götürdüm servise gönderildi. acaba serviste rom kurduğum için sıkıntı çıkarırlar mı ? Gerçi vermeden önce bootloader kilidini kapatıp stock rom kurup verdim.
  16. M

Sim kartları görmüyor.

Selamlar herkese iyi geceler. Bir kaç stock rom kurulumu denemesinden sonra birden her iki sim yuvası da sim kart görmemeye başladı.Şu anda sim kart yok uyarısı alıyorum. Sorum şu acaba bu yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Stock rom kurarken kurulum ekranında wifi ekranına gelince de wifi...