Arama sonuçlarınız

1. onrmeseci

Alt nagivasyon barı

Navbari kucultmenin bi yolu varmi 6.0.1 de rootlu cihazla
  2. onrmeseci

Simkart

Günaydin arkadaslar az once 4.5g li hat aldim arama yapiliyor ama mobil veri acilmadi hala rom wileyfox v3 sim kart yok diyor mobil veri yerinde ne yapmam lazim
  3. onrmeseci

Yavaş şarj oluyor...

Dün 5.1.1 den 6.0.1 stock a geçiş yaptım ve telefon kapalıyken neredeyse şarj olmuyor pc ye taktığımda yavaş şarj oluyor gece şarja taktığımda %40 olan şarj 37 ye düşmüş neden olabilir ?
  4. onrmeseci

Hard Brick....

Telefon galiba hard brick oldu sadece ekran gelip gidiyor yerel diskler geliyor usb ile pc ye bağlanınca bi tanesi açılıyo image diye bi dosya var lütfen yardımcı olun her türlü şeyi yaparım lütfen 1 yardım
  5. onrmeseci

Oyunlarda Kasma

Beyler GTA San Andreas ı akıcı bi şekilde oynayan varmı telefonda? Ve kasmasini nasıl onleyebiliriz telefon rootlu.  :what: :sweat:
  6. onrmeseci

[ROOT]Twrp Root Atma %100 Garantili

Merhaba arkadaşlar cihazı alalı 3-4 gün oldu.Cihazı bayağı kurcaladım forumdaki arkadaşlar sağolsun stock romu portladıkları için rahatlıkla kurcalayabilirsiniz. Gelelim konuya benim gibi PhilZRecovery ile root atarken C'ant mount sdcard hatası alan elbette vardır bunun için bu konuyu...
  7. onrmeseci

Android one Açılmıyor.

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-rom-gm-a1-4g-build-luz59k.html BU KONUDAKİLERİ YAPARKEN fastboot oem unlock-go komutunu verdikten sonra telefon kapandı daha açılmıyor lütfen yardım edin şarja takınca ışık da yanmıyor en son siliniyor yazan bi android vardı ondan sonra telefon açılmadı...