Arama sonuçlarınız

1. E

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

kameradan galeriye geçişte sorunmu var
  2. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery özelden ulaşır mısın hocam bana sana birşey sorucam
  3. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery 8.1.5 ve bunda şarj nasıl düzelme varmı ?
  4. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery 8.1.5 ile farkı ne ::) sorun olarak nesi var ::) ne zaman paylaşacan hocam ::)
  5. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery sonradan gördüm ::) herkes birbirine yardımcı olursa hiç biri sorun olmaz hayatta ;) [hr] bununlada ios stili yapabilirler xposedden aktıf edip :) https://mega.nz/#!nthx1IqZ!R754Yij3PEkpzzM_npXNOh0xp_zza8WhtWXmo2ktlY8
  6. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery http://www.mediafire.com/file/4cop5ttc2o952m9/Discovery-4GB_v8094_Re-Partition_Tool_By_OROCHI.apk işini görür [hr] hocam ifont güncellemeden oldu dimi ? googleden herkes otomatik güncellemeyi kapatsın ::)
  7. E

Cvp: RE: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery birde ifont işe yaramıyor herhalde artık fontfıx kullanıyor yazı sitili için ama dedigim gibi bu zip dekileri yükleyip ifon u güncellemezsen tema işi oluyor bende spnuç verdi :)
  8. E

bu tema varsayılana dönme olayı ifont sürümünden kaynaklı oluyor denedim daha önce ifont u guncelle yazı stillerini yükleyip ifont güncellemesini kaldırınca tema varsayılana dönme olayı düzeliyor. xposed olarak bunu kullanıyom içinde ifontta var ...
  9. E

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery v8 stabil cıkana kadar v6 ya devam ::D daha kararlı ::) home tusuna cıft dokunus ekran kapatmayı koymussun ::D çok kötü olmuş
  10. E

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery eline sağlık :)
  11. E

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

xperia klavye fixi var mı bulamadım forumda ya varsa link verir misin
  12. E

Cvp: RE: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery sagol usta demek kı ifont degil font dix miş :D
  13. E

Cvp: RE: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery degişmiyor bro denedim tema uygulasına giriyor [hr] şarj çok hızlı gidiyor en büyük sorun sarjda :D
  14. E

bana da ikonlar küçük geldi büyüttüm :D bro yazı fontunu degiştiremedim tema kısmında da yok font secmek ıcın bıyer
  15. E

Cvp: RE: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery AYARLARDA EK AYARLAR ORAYA GİR DİL VE GİRİŞ YAZMASI LAZIM ORADA KLAVYELER GOOGLE KLAVYE AYARINA TIKLAYIP KAPATABİLİRSİN :)
  16. E

reis ios stilini hallettim de bu ters hafıza sorunu ıcın fıx var mı kayıt yerı telefon hafızası olsun ıstıyorum ben yukarda fıx vermıssın ama o fıx hafıza kartını kayıt yerı yapıyor