Arama sonuçlarınız

1. OnurAYDN

GM5 Plus ve ROM Atmakla İlgili Sorunlarım

Cvp: RE: GM5 Plus ve ROM Atmakla İlgili Sorunlarım Başka bir USB portuna bağladığımda düzeliyor derken ? Bende cihazın soket kısmıyla oynayınca temassızlık oluyor.
  2. OnurAYDN

GM5 Plus ve ROM Atmakla İlgili Sorunlarım

Arkadaşlar daha önceden GM Discovery ve LG G2 kullandım, Discovery kullandığım zamanlarda farklı bir forum sayfası vardı orada takılırdım hep şimdi anladığım kadarıyla Orochi , bugra333 gibi moderatörler buraya taşınmış. Yani bende buranın eskisi sayılırım  :goodbye: Şimdi benim cihazda ilk...
  3. OnurAYDN

[Video]Android One [Gm5Plus] Driver Kurma - Oem Açma - Twrp Kurma

Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştirmesi yaparkem hata alıyorum. Sebebi nedir? Cihazınıza uyumlu olmayan sürücü falan filan diyor 64 bit diyor..
  4. OnurAYDN

[ARM64] GM 5 PLUS shamrock TWRP 3.2.3-0

Linki düzeltecek misiniz artık ?
  5. OnurAYDN

GM 5+ Nougat Sorunsuz Root[7.1.1 Dahil]

TWRP nasıl atıyoruz telefona? OEM kilidini açtıktan sonra UNOFFICAL olanı mı yoksa OFFICAL yazanı mı kuracağız?
  6. OnurAYDN

Stock Nougat Yüklü İken ROM Atma

Arkadaşlar bende şu an Stock Nougat yüklü. Benim şimdi CM 14.1 yükleme şansım yok mudur ?
  7. OnurAYDN

OTG Aparatı Aldım Ancak Çalışmadı

Cvp: RE: OTG Aparatı Aldım Ancak Çalışmadı Cihazda OTG tanımama gibi bir sorunu daha önce gördünüz mü ben hiç karşılaşmadım cidden.
  8. OnurAYDN

Cvp: RE: OTG Aparatı Aldım Ancak Çalışmadı Güncellemeleri tam yaptım 7.0 ve gelen bütün güncellemeler kurulu. Cihazda nasıl bir problem olabilir ki OTG desteği olmasın ilk defa duyuyorum açıkçası. [hr] FAT32 şeklinde biçimlendirilmiş zaten.
  9. OnurAYDN

Arkadaşlar USB bellek bağlayabilmek için yurt dışından USB Type-C aparatı aldım. Aparat geldi taktım çalışmadı. Sonra LG G5 'te denedim aynı aparatı ve aynı flaşı çalıştı. İnternette baktığımda OTG ile bellek bağlayanlar var neden çalışmadı bende ?
  10. OnurAYDN

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: RE: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] Biraz araştırdığım kadarıyla Stock Nougat 'ta root atma seçeneğimiz yok? Haliyle ROM 'da atamıyoruz. Ben şu an Android 7.0 kullanıyorum ve root vs. yok. CM 14.1 kullanabilir miyim?
  11. OnurAYDN

Cvp: RE: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] Cevap verebilecek yok mu arkadaşlar?
  12. OnurAYDN

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Nougat 'ta çalışır değil mi ? Geçici ve kalıcı TWRP ne oluyor tam olarak ?
  13. OnurAYDN

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: [GÜNCEL] Google Pixel Experience - GM 5+ Teşekkürler. [hr] Rootsuz Nougat 'a yükleme şansımız var mı ?
  14. OnurAYDN

Cvp: RE: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] Peki şu an için Stock Nougat 'tan Root ve ROM atma şansımız yok mudur ?
  15. OnurAYDN

14.1 mi kurmalıyım yoksa 14 mü ?