Arama sonuçlarınız

1. onrmeseci

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 @atakan58 hocam detaylı anlatabilirmisiniz lütfen hiç birşey anlamadım ??
  2. onrmeseci

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 @atakan58 nasıl çözdünüz ?
  3. onrmeseci

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 @atakan58 aynı sorun bendede var sıkıldım wileyfoxun rootsuz olması sıkıntı çözüm bulmamız gerek ya :/
  4. onrmeseci

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Sürekli aynı hata 1015 1016 1017 yide denedim ama hep yüklendikten sonra kendine reset atıyor daha açılmıyor yokmu bir yolu kardeşlerim
  5. onrmeseci

Hard Brick....

yaptım beyler sorun kalmadı
  6. onrmeseci

Hard Brick....

Telefon galiba hard brick oldu sadece ekran gelip gidiyor yerel diskler geliyor usb ile pc ye bağlanınca bi tanesi açılıyo image diye bi dosya var lütfen yardımcı olun her türlü şeyi yaparım lütfen 1 yardım
  7. onrmeseci

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 @Rygebin öm bakarmısın lütfen çok önemli  :( [hr] Ya çok acil bi cevap vermek çokmu zor ya
  8. onrmeseci

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 İnstallation Aborted hatası alıryorum 1015 1016 yıda denedim yardımcı olurmusunuz??? :mad:
  9. onrmeseci

Oyunlarda Kasma

Beyler GTA San Andreas ı akıcı bi şekilde oynayan varmı telefonda? Ve kasmasini nasıl onleyebiliriz telefon rootlu.  :what: :sweat:
  10. onrmeseci

[ROOT]Twrp Root Atma %100 Garantili

Stock ROM Kurman Gerekli
  11. onrmeseci

[ROOT]Twrp Root Atma %100 Garantili

Merhaba arkadaşlar cihazı alalı 3-4 gün oldu.Cihazı bayağı kurcaladım forumdaki arkadaşlar sağolsun stock romu portladıkları için rahatlıkla kurcalayabilirsiniz. Gelelim konuya benim gibi PhilZRecovery ile root atarken C'ant mount sdcard hatası alan elbette vardır bunun için bu konuyu...
  12. onrmeseci

Android one Açılmıyor.

beyler romu yükledim ama uygulama optimize ediliyordan bi süre sonra kapanıyor neden olabilir şarjı az ondan olabilirmi :what: :what: :what:
  13. onrmeseci

Android one Açılmıyor.

RE: ACİLEN BAKINIZ... Şükürler olsun ki telefona PhilZ recovery kurdum şimdi wipe data felan onları yapıyorum orjinal romu yükleyeceğim 
  14. onrmeseci

Android one Açılmıyor.

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-rom-gm-a1-4g-build-luz59k.html BU KONUDAKİLERİ YAPARKEN fastboot oem unlock-go komutunu verdikten sonra telefon kapandı daha açılmıyor lütfen yardım edin şarja takınca ışık da yanmıyor en son siliniyor yazan bi android vardı ondan sonra telefon açılmadı...