Arama sonuçlarınız

1. F

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

İlginç. Belki Video codec'leriyle ilgili bir sorundur. En son Vendor imajını indirip TWRP'den flaşlamayı dener misin? Romdaki güncelleme kısmında "Download latest vendor image" diye bir buton olması gerek. Oradan indirebilirsin.
  2. F

/system/build.prop dosyasını aç, persist.camera.HAL3.enabled=0 diye bir satır olacak. Bunu persist.camera.HAL3.enabled=1 olarak değiştir. Yeniden başlat. Her ROM güncellemesinde aynı işlemi tekrar yapman gerekecek. Ben bu şekilde kullanıyorum, kamerada hiçbir sorun yok.
  3. F

22 Nisan 2017 tarihli build için kounşuyorum. Kamera bende sorunsuz çalışıyor. Build.prop düzenlemesiyle Camera HAL3'ü etkinleştirince Google Kamera'nın 32 bit Android ile uyumlu son sürümü de sorunsuz çalışıyor.
  4. F

Cdla kulaklık

Demek istediğim USB 2.0 kullanan Type-C'ye gerçek Type-C değil demenin hatalı bir tabir olması. USB 3.1 tüm bilgisayarlarda bulunan Type-A şeklinde de olabiliyor. Piyasada USB 3.1 destekleyen USB belleklerin %70'i Type-A konnektörü ile geliyor. Sonuç olarak Type-C ve USB 3.1 tamamen ayrı...
  5. F

Cdla kulaklık

Type-C farklı, USB 3.1 farklı şeyler. Type-C sadece USB-A ve USB-B gibi yeni bir form faktörü. Zaten bu cihazın USB 3.1 desteklemesi imkansız. Snapdragon 617 en fazla USB 2.0 desteklemekte: Snapdragon 617 Mobile Processor with Octa-Core CPUs | Qualcomm Soruya gelecek olursak, çalıştırır diye...
  6. F

Güncel Gapps kullanmayı dene. Open Gapps'a bugün 7.1.2 desteği geldi, aynı sorunla ben de karşılaştım.
  7. F

5.8.3 çıkmış, neden birkaç gündür yeni build gelmiyor?
  8. F

GM 5 Plus İçin LineageOS Derlemek

Merhabalar, sırf meraktan GM 5 Plus cihazım için LineageOS derlemeye karar verdim. İşletim sistemi olarak macOS Sierra kullanıyorum. Şu linkte anlatıldığı gibi macOS için gereken ayarlamaları yaptım: Establishing a Build Environment | Android Open Source Project Şu anda LineageOS kaynaklarını...