Arama sonuçlarınız

1. S

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

youtube 480 p den yukarı çözünürlükte kasma yaşanıyor bi bakarmısın üstad .
  2. S

6.0.1 MARSHMALLOW ROMDA YOUTUBE 720 P DE KASMA

Sorun başlıkta belirttiğim gibi çözümü bilen varmı?
  3. S

E tab 5 video

Oha süper fikir
  4. S

Etab5 overclock yapılırmı?

Arkadaşlar telefonda denediğim birçok romda işlemci frekans ayarları oynama falan var bu işlemler etab5 de olurmu pubg veya rules of survival gibi oyunlara faydası olurmu? ,
  5. S

İSTEK

değerli abilerim etab5 için güncel rom yaparmısınız şuan en stabil dediğimiz marshmallow romlarda bile hatalar sorunlar oluyo ve marshmallow romların çoğu 2016 da çıkmış en günceli 2017 yılında çıkmış bunlarda düzenleme yapılıp veya sıfırdan güncel bir etab5 romu yaparmısınız bunu istememin bi...
  6. S

Tableti Garantiye Yolladım Cam Kırık Geldi

kaderin cilvesi gardaş yapacak bişey yok
  7. S

Rules Of Survival klavye mouse bağlama sorunu

denedim onunla yine mouse imleci kaybomuyo
  8. S

Rules Of Survival klavye mouse bağlama sorunu

arkadaşlar ben rules of survival oyununa klavye ve mouse bağlamak için otg ve çoklayıcı aldım ama fareyi oyuna gömemiyorum yani çok kullanışlı olmuyo varmı bu konunda bilgisi olan
  9. S

DOKUNMATİĞİM TAMAMİYLE ÇALIŞMIYOR VE..

Kardeş şarjini bitir veya açma kapama tusuyla ses kisma ve acmaya basili tut kapat o kadarinida sen yapcan evine gelip bzmi kapatalim tableti sen daha tableti kapatamiyon stock romu nasil kurcan tablet senin neyine
  10. S

Artık Lütfen Biri Yardımcı Olsun

Olmama ihtimali çok düşük becerememişsin
  11. S

stock rom youtube kısıtlı mod sorunu

basliktaki sorun
  12. S

Gameloft oyunları açılmıyor

Aga swipeback modülü ne detaylianlatsana
  13. S

Marshmallow romlarda durduruldu hatası

Arkadaslar marshmallow romlarda bazi oyunlar calismiyor nedense soccer stars pes18 falan cogu agir oyunlar calismayi durdurdu hatasi veriyo lolipop romu denedim onda calisiyor sikintisiz pes18 falan belki kaldirmiyodur ama soccer star cok basit bi oyun bu oyunda hata vermesi bence yazilimsal bi...
  14. S

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

kardeş boot fixi romun içine gömme şansımız varmı eskidi gibi biraz bi güncelleme şart
  15. S

En Stabil ve Güçlü Room Hangisi Acil Lütfen ?

aga lolipop hızlıdırda lolipopmu kaldı daha ozaman hızlı diye windows xp kullanak
  16. S

En Stabil ve Güçlü Room Hangisi Acil Lütfen ?

kronos rom indir daha iyisi yok denendi marshmallow olan
  17. S

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Selamün aleyküm kardeş ben senin yaptığın kronos romunu kullanıyorum ve gerçekten piyasadaki en iyi etab5 romu diyebilirim ama bu romda birkaç değişiklik yapmak istiyorum es dosya yöneticisi mx player albüm falan güncelleme gelmiş ve romdan sonra çok sikinti cikiyor mx player videolari görmüyor...
  18. S

e tab 5 stock linkleri

kardeş seninle iletişime geçmem lazım ufak bi sorum olcak lütfen bi yardımcı ol
  19. S

[ROM/MM] [VIA_M1] [STABLE] [BINGO OS v7.0]

Selamun aleyküm kronos kardeş seninle iletişime geçmem lazım sana ufak bi sorum olcak lütfen yardımcı ol