Arama sonuçlarınız

1. A

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.1 For GM Discovery

Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.1 For GM Discovery ekran zaman aşımını nasıl ayarlıyoruz acil yardım biri yazsın lutfen delirtti beni ota boka kapanıp duruyor anlyamadım ingilizce bilmediğim bir sürü ayar gelmiş bu arada sürekli bakıyorum adminlerimiz ve geliştiricilerimiz sürekli ilgi içindeler...
  2. A

Miui8'in Diğer Uygulamaları

Cvp: Miui8'in Diğer Uygulamaları
  3. A

Cvp: RE: [DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.1 For GM Discovery kulaklık sesi on numara olmus cok fazla rom değiştirdim ama miui da kaldım ya [hr] ya ben indirdim de ayarlar full ingilizce bazı yerleri de ingilizce kalmıs ve tarayıcıda yok bu romda
  4. A

Abi bunda tema fix istiyormu tarayıcı Fixinden baska yok heralde
  5. A

[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.9.29 For GM Discovery

Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.9.29 For GM Discovery Eline saglik
  6. A

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

Cvp: RE: [DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery Sen adamın dibisin dostum
  7. A

Ben hata olarak birşey yapmadım 2 hafta oldu nerdeyse mükemmel hızlı stabil sekilde calisiyor Allah razı olsun eline koluna sağlık xposed çalışmıyordu gerek duymadım çünkü zaten herşey halı hazirda gelmiş ? bi sorum olucak bildirimlere cevap verme olsa mükemmel olurdu ( bunu floatify hallediyor...
  8. A

[GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery

Cvp: [GLOBAL-STABLE]MİUİ 8.1 V8.1.5.0 For GM Discovery Eline saglik
  9. A

Tuşlar ve mobil veride sorun yoksa kaçırmamak lazim [hr] Eline koluna saglik
  10. A

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

Cvp: RE: [Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery inşallah mobil veride bir sorun yoktur eğer olursa rom stabil ve çalısır durumda olursa dua bile ederim :) çünkü acil cihazı acmam lazım soft brick durumda rom gerekli miui yükleyeceğim
  11. A

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

Cvp: [Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery Oncelikle elinize sağlık bi sorum olacaktı ben general mobile discovery 1 16gb kullanıyorum miui 8 romunu denemek istiyorum daha önce ki serilerinde mobil veri sorunu var dı bu romda da aynı sorun varmı suanki...