Arama sonuçlarınız

1. O

[FASTBOOT]..

Öncelikle S.aleykum Arkadaşlar. Arkadaşlar Bende bir E-tab4 var. İlk zamanlar tablet general Mobile yazısına takılıyordu ve Recovery Moduna Hiçbir şeye giremiyor du. böylece tablete erişimin sifirdi full biricik olmuştu. Bende netten bir caresini aradım. Buldum da. Tableti kısa devreyle Fastboot...
  2. O

[ANLATIM][FASTBOOT]ETAB4 FASTBOOT MODE'DEN KURTULMA

ETAB 4 Sorun & Yardım Bölümü [Fastboot Bozuldu] Gözünüzü Seveyim Bir Bakında :( Konbuyu başlatanAtesBuz Başlangıç tarihi15 Mar 2019 Takip et AtesBuz Yasaklı Üye Kayıtlı Üye 15 Mar 2019 #1 Öncelikle S.aleykum Arkadaşlar. Arkadaşlar Bende bir E-tab4 var. İlk zamanlar tablet general Mobile...
  3. O

E tab Açılış Ekranında takılıyor.

Siz sanslisiniz bunun çözümü çok basit. Adb yi indirip duzelte bilirsiniz. 1553618390 Buyrun çözümü; [ANLATIM][FASTBOOT]ETAB4 FASTBOOT MODE'DEN KURTULMA
  4. O

[Fastboot tıkantısı] uzun zamandır çözülemeyen Fastboot Hatası.

Öncelikle S.aleykum Arkadaşlar. Arkadaşlar Bende bir E-tab4 var. İlk zamanlar tablet general Mobile yazısına takılıyordu ve Recovery Moduna Hiçbir şeye giremiyor du. böylece tablete erişimin sifirdi full biricik olmuştu. Bende netten bir caresini aradım. Buldum da. Tableti kısa devreyle Fastboot...