Arama sonuçlarınız

1. muhaaed5538

E Tab 5 Seri No

Cvp: RE: E Tab 5 Seri No ben de her yoldan denedim ama işe yaramıyor. sn/imei writer ile yapılıyor ama onun için de firmware piyasada yok ya da biz bulamıyoruz.
  2. muhaaed5538

Seri Numarası Silindi (Çözümü)

Kalıcı çözüm yok mu? Kalıcı çözüm lazım bize
  3. muhaaed5538

Ahmet İkbal Rom Dokunmatik sorunu

bende gitmedi ama bazı uygulamalar foursquare onenote ya da sim city (kardeşim oynuyor) internete bağlanmıyor [hr] hem bu arada akıcı bir animasyonda ekran titriyormuş gibi oluyor animasyon akıcı akmıyor
  4. muhaaed5538

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) ben yinede backup alayım sorun olmasın [hr] format data atıp tüm işletim sistemini silip bunu yüklesem olur mu malum stock rom değil ben yinede korkuyorum brick olur diye [hr] neyse yaptım çalışıyor çok sağol
  5. muhaaed5538

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) benim cihazda başka bir rom yüklü o romu silip bu rom u yüklesek bir sorun olur mu
  6. muhaaed5538

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Hersey hatasiz calisiyor degil mi [hr] Oyun ve uygulamalar hepsi çalışıyor mu
  7. muhaaed5538

ETAB5-Marshmallow Boot Animation-Hatasız(Android Yazısı Gelen)

Ben boot animations diye bir uygulamayla yapim tabiki orjinal animasyonu kopyaladim netten nasil yapilcagini ogrendim yinede sagol
  8. muhaaed5538

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

RE: [CUSTOM ROM][AOSP]Lite Stock Rom(166 mb) OneNote foursquare fdlan calisiyordur umarım
  9. muhaaed5538

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Stock ROM atacağım ama seri numarası silindi ne yapmalıyım. [hr] PC windows 10 64 bit
  10. muhaaed5538

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

Cihazımın seri numarası silindi ne yapmalıyım önce seri numarasını mı halletmeliyim yoksa ROM u mu atmalıyım
  11. muhaaed5538

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

yüklemiiyor [hr] pc win 10 [hr] download diyorum kabloyu bağlıyorum yüklemiyor
  12. muhaaed5538

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

Zip i flash layin derken??? [hr] Bu pek aciklayici olmamis [hr] Tableti takili ve kapali mi flashlama isini yapcaz