Arama sonuçlarınız

1. J

Wileyfox V2'den 6.0.1 Stock Roma Geçiş ve Hat Sorunu

deniyeyim hocam teşekkürler [hr] Hele az soğsun telefon ısındı baya  :D
  2. J

Şimdi her açılışta 5-6 uygulama optimize ediyor toplam uygulama sayısından düşüyor acaba bitmesini beklesem nolur [hr] Wipe'lardan birini yapsam düzelir mi sizce ?
  3. J

Custom yapsam yaparım zaten amacım stock rom dönmek ::( [Aslında customda olur tek hat için bildiğiniz custom var mı ?  [Hem tek hem çift hat demiyorum sadece tek hat ] [hr] Bu seferde marsmallow animasyonu geçti optimize ediliyor 12/88 de kaldı :'/ yine başa attı
  4. J

Dostum dediklerini zaten yaptım bat dosyası falan sıkıntı değil daha önce defalarca kez rom kurdum ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum şimdi yine deniyorum başka bi rom olmazsa başka bi stock denicem 5.1.1 olmasına bile razıyım [hr] Elimde bir tane daha vardı onu denedim  bu sefer enazından 30...
  5. J

Alınıyor tabii yine penguen çıkıyorda bootloader komutları falan çalışıyor bilgisayar telefonuda görüyor aynı attığınız romu bidaha atmaya çalıştım yine olmadı yine penguen wileyfox geri dönmek istemiyorum of :(
  6. J

Ya of yine patates oldu cihaz  :uzgun: :uzgun: Yine linux pengueni yine penguende beklemeden sonra marsmallow boot animasyonu yine animasyonda donuyor yine penguene dönüyor napcaam  :(
  7. J

Konu link atar mısınız? Bi aptallık edipte yanlış bişey indirmiyim :D
  8. J

Öncelikle iyi forumlar,iyi günler arkadaşlar.Benim sorunum şu;Wileyfox v2[v1'dede aynısı var] custom romunda telefon hiç bir hattı tam olarak tanımıyor,yarım yamalak tanıyor.Şöyle anlatayım şu wifidir,alarmdır,saattir,pildir o yukarı taraftaki durum çubuğunda şebeke olarak full gösteriliyor...
  9. J

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Telefon yalama oldu artık o kadar çok yaptım ki
  10. J

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Elbette seçili,sim kart yok diyor durum çubuğunda ama şebeke full bimcell,vodafone,avea,turkcell hepsiyle denedim :(
  11. J

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS) Yahu şu sim kartı sorunu bendede var sim yok gösteriyor ama şebeke full ama 3 g çalışmıyor her sim kartıyla denedim bi çözümü yok mu ? Veya stock nasıl geçerim 6.0.1 ? Bir anlatım mevcut mu ?
  12. J

[Çözüldü]General Mobile 4G Bootloader Unlock

Şimdide boot ekranında kaldı ınstert coin game over diyor aradada pacman fotosu geliyor kaldı öyle aynı şeyleri diyip duruyor
  13. J

[ROOT]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root

RE: [ROOT][UPDATE]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root CM 12.1 Wileyfox Swift rom önce recovery yi sildim daha sonra twrp yi adb kurulu oldugu yere attım komutu girdim Error: cannot load falan diyor