Arama sonuçlarınız

1. P

etab5 android yeni sürüme geçiriliyor sorunu

dün yanlış dosyayı flashlayıp bozdum bugünde stock rom attım kardeşim k.adı ve şifreyi unuttuğu için bende direk kırıyım dedim twrp flashladım ama adb sideload ta pcye bağlanmadı bende yeniden başlattım root tespit edildi deyip yeniden başlattı bu sefer adb sideload çalıştı crack dosyasını...
  2. P

etab5 stock rom sorunu

Tablet öyle kapanmadi
  3. P

etab5 stock rom sorunu

Forumdaki cyanogen paketini yukledim tabletin ekran 1 kere açıldı ama ekranda hiç bir şey gelmedi sonra kapadım tableti tekrar açtım bu sefer ekran falan hiç gelmedi şuan şarja taktim menü tuşunun ışığı yanıyor sadece stock a dönemiyorum tablet kapalı değil önerileriniz ?
  4. P

[Flashable Apps] Cynogen Os 12.1 Uygulamalar ve Boot Animasyonları

Etab5 e yükleyince pek güzel şeyler olmuyor [hr] Tarafimca etab5 te denendi soft brick oluyor belkide hard bilemiycem tabletin ekran falan açılmıyor :D
  5. P

Akıllı Tahta Deep Freeze

Okuldaki müdür yardımcısı ile konuş düzgün çalışmıyor format aticam de bir şey demez çoğu zaman en azından bana denemişlerdi :D Gerçi adam bana okulun ana bilgisayarını bile verdi ama neyse :D
  6. P

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

Bakanlıktaki müfettiş arkadaşı istanbul/bakırköy/yeşilköy anadolu lisesine bekliyorum (istanbuldaysa) o zaman gerekli cevabı alıcağını düşünüyorum Devlet çöp tablet dağıtmaktan başka bir şey yapmıyor çöpleri dağıtıyor ve sonra dağıttığı çöpleri kontrol ediyor tek şey bu sonra neden yerli...
  7. P

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

Hiç gözünüzü korkutmasınlar kardeşimin tabletine root dahil her şey yaptım daha öncesinde okuldan müdür yardımcısı ile konuştum yapabiliyorsan sıkıntı olmaz demişti meb halen bu tabletlerin öğretmenler tarafından kullanılacağını düşünüyor ama kardeşimin demesine gore 2 kez bile açmamışlar yani...