Arama sonuçlarınız

1. F

E tab 4 twrp sistem silinmesi

Eğer otg kablon varsa flaş ı tablete bağlayıp mount kısmına gireceksin.Usb otg yi isaretleyp geri gidip advanced bölümüne girip file manager ı aç.Usb nin içini aç.Eğer olursa romu flasha atıp install kısmından kurarsın.Twrp de factory reset yapıp twrp yi yeniden başlatıp bilgisayara bağlamayıda...
  2. F

Twrp de iken mount kısmına girip data yı falan işaretleyip bilgisayar a bağlamayı denedin mi?
  3. F

Twrp de iken bilgisayara bağladığında bilinmeyen aygıt olarak mı gözüküyor yoksa hiç tepki vermiyor mu? Aygıt yöneticisi açıkken tableti tak, aygıt yöneticisinde bi değisme oluyor mu bak eğer bilinmeyen aygıt olarak gözüküyorsa driver yüklemen lazım
  4. F

Twrp den sistemi silmeden önce bilgisayar görüyor muydu?
  5. F

Kardeşim twrp açıkken bilgisayar a bağlayınca görmüyorsa micro usb soketinde sıkıntı olabilir, yok eğer görüyorsa tabletin içene rom u at, install kısmından kur.Bu işlerden fazla anlamıyor gibi gözüküyorsun, kısa devre falan yapacam derken anakart elinde kalabilir.Twrp den gene de data yï...
  6. F

Kernel derleyebilecek biri var mı?

Portlanan romlarda(pacman vs.) wifi nin çalışmadığını biliyoruz.Etab4 ün stock romunda dhd.ko vs modüller bulunmuyor ben derlemeye çalıştım ama yapamadım bu sebeple kernel den modulleri derleyebilecek biri var mı? Belki modüller olursa portlanan romlarda wifi vs çalışabilir(not sanırım...