Arama sonuçlarınız

1. N

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Olmuyor çıldırcam yemin ederim. Kaldıramıyorum da, kaldır diyip usb çıkar tak yapınca geri geliyor.
  2. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Ünlem olan yerdeki adb interface yazısı andoid oldu, tekrardan güncelle dedim adb interface seçtim bu aygıt için sürücü bulunamıyor dedi
  3. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Öyle olsaydı başka pcye kurduğumda kurulurdu. Sorun telefondan kaynaklanıyor bence
  4. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Yapabileceğimiz bişey yok mu, kaldım böyle :)
  5. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Driver guncelle diyorum, adb interface yi seciyorum surucu kurulu degil diyor [hr]
  6. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Başka bilgisayarda da denedim kuruldu ama yine ünlem çıkıyor. Sorun telefonda büyük ihtimalle. Custom romda hapis kaldım çıkamıyorum :)
  7. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Bunla alakalı olduğunu sanmıyorum, adb kurulmuyor sürücü yüklenmedi diyor.
  8. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Adb sürücüsünde sorun var. Ne yaptıysam yüklenmedi aygıt yöneticinde ünlem çıkıyor kaldırıp tekrar kuruyorum yine aynı [hr]
  9. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Adb yi yüklüyorum 0 dosya kopyalandı diyor. Sürücüyü tamamen nasıl kaldırıp tekrar kurabilirim
  10. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Bende yüklenmiyor. Direk Bu çıkıyor, bi tuşa basınca kapanıyor.
  11. N

Zil sesi

Yeniden rootladım oldu sonunda :) ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  12. N

Zil sesi

Ben denedim olmadı :) yeniden root yapsam düzelir mi acaba
  13. N

Zil sesi

Root browser da olmadı, izinler ile alakalı bir sorun var.
  14. N

Zil sesi

Romu ilk kurduğumda bir kaç sistem dosyası silmiştim sonradan hata vermeye başladı [hr] Xplore de aynı şeyi diyor. "Read-only file system"
  15. N

Zil sesi

Es dosya yöneticisiyle
  16. N

Zil sesi

Rootlu olmama rağmen sistem dosyalarına müdahale edemiyorum, zil sesini atamadım "permission denied" diyor.
  17. N

Zil sesi

Teşekkür ederim
  18. N

Zil sesi

Elimde stock rom yok işte :)
  19. N

Zil sesi

Arkadaşlar custom roma geçtim ama stock romda kullandığım zil sesi bunda yok. Rica etsem elinde stock rom olan biri paylaşabilir mi? Zil sesinin adı "phobos"
  20. N

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Alınıyormuş ilk mesajda yazıyor gözümden kaçmış