Arama sonuçlarınız

1. M

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

arkadaşlar merhaba rom dan sonunda miui ile gelen gömülü uygulamaları kaldırdım root yaptıktan sonra google uygulamaları da dahil olmak üzere mi drive mi cloud mi wallet MI barkod mi tarayıcı mi pusula mi game fm radio gibi uygulamaları sistem app remover isimli uygulama ile kaldırdım kaldırma...
  2. M

merhaba arkadaşlar romu uzun zamandır kullanıyorum.. birkaç sorun dışında güzel ilk olarak 4g de telefon çalmama sorunu.. ikinci olarak bu sorun değil aslında bir öneri şu gömülü miui uygulamalarıni market drive game vs gibi uygulamaları romdan çıkartamazmiyiz... yada geliştirici romu...
  3. M

evet arkadaşlar bende 2g şebekesini seçtim denemek maksatlı bu sefer arayanlar ulaşabiliyor hattım turkcell garip bir sorun anlamadım... ikinci sürümü google paketi yüzünden kurmak istemiyorum.. aslında bu romdan miuinin drive gibi miui market gibi yani şirketler tarafından diretilen gömülü bu...
  4. M

herkeze hayırlı günler.. arkadaşlar ben miui romu yükledim gayet güzel ekran süresi ve pil olarak stok romu aramadım hiç gayet makul.. yalnız bir sorun var gelen aramalar görünmüyor arkadaşım seni 7 defa aradım açmadın dedi baktım kayıt görünmüyor romdan kaynaklı bir sorun olabilir.. miui romu...
  5. M

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [6.0.1][V1.3] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM harika
  6. M

[6.0.1][V2]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM

Cvp: [6.0.1][V2] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM harika
  7. M

[APP/6.0] ZTE V7 Lite - Browser

Cvp: [APP/6.0] ZTE V7 Lite - Browser sağol eline sağlık.
  8. M

Meizu MX5 Kamera

Cvp: Meizu MX5 Kamera güzel..
  9. M

[APP/4.4]HTC Sense 7 Home + Eklentiler

Cvp: [APP/4.4]HTC Sense 7 Home + Eklentiler güzel.. [hr] güzel uygulama
  10. M

Xperia Z Advanced Launcher - Root Gerekmez

Cvp: Xperia Z Advanced Launcher - Root Gerekmez güzel..
  11. M

[APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera

Cvp: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera başarılı olmuş elinize sağlık başarılı..