Arama sonuçlarınız

1. gokhanpvp

SYSTEMUİ

sen yapsan ?
  2. gokhanpvp

SYSTEMUİ

@wes hocam sen bakabilirmisin ?
  3. gokhanpvp

General Mobile 4G Rootlama

saolun hocam ayrıca forumu düzenlemişsiniz harika olmuş
  4. gokhanpvp

SYSTEMUİ

kardesım sen yapsan olmazmı lütfen ben tam anlamıyorum systemui yi atıyım
  5. gokhanpvp

SYSTEMUİ

oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba [hr] oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba
  6. gokhanpvp

SYSTEMUİ

Merhabalar Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaslar Systemui dosyamı versem samsung notification panelini yapabilirmisiniz ?
  7. gokhanpvp

S6 Rom Yardımı

kardesım cm12 yüklü zaten oylede sıfırdan herseyiyle olması lazım
  8. gokhanpvp

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Nasil yapicagima dair bi konu acarmisiniz hocam lutfen
  9. gokhanpvp

S6 Rom Yardımı

Kardesim benim telefon icjn s6 s5 s4 farketmez rom ariyorum yardim et
  10. gokhanpvp

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

hocam bunu general mobile 4g icin yapabilirmiyim yapamazsam sen benim telefon icin yapabilirmisin lütfen coooooooook lazım
  11. gokhanpvp

S6 Rom Yardımı

Merhaba Arkdaslar http://generalmobileforum.com/Konu-Samsung-Galaxy-S6-Rom.html bunu andoid one 4g cihazıma kursam birsey olurmu @wes ?
  12. gokhanpvp

Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air

Cvp: Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air hocam bundan general mobile 4g icin yaparmısın lütfen abi coooooook ihtiyacım var lütfen cok ihtiyacım varr
  13. gokhanpvp

Game Hacker Vb Calısmayı Durdurdu

Merhaba arkadaslar game hacker gibi programları actıgım anda game hacker calısmayı durdurdu diyor napmam lazım ? (cihaz supersu rootlu)
  14. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

Var oncelikle wes hocamin attigi driverlerin hepsini kur sonra telefonu bootloadere al fastboot oem unlock-go komutunu ver sonra twrp yi yukle 3 var forumda olmazsa yardim ederim
  15. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

Cvp: RE: Twrp Yukleme Sorunu verdiğin driverleri kurdum ama en önemlisi wileyfoxdu diğerleri önemli degildi onlar vardı root atdım twrp de yükledim tesekkürler <3
  16. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

abd interface olayını nasıl düzelticem ?
  17. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

wes hocam bana surucu yazılımını güncellestirin driverleri atabilirmisin ? [hr] hocam bana senin wileyfoxun driverlerini atabilirmisin ? [hr] bide telfonumu ABD interface olarak görüyor
  18. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

beyler hep wes bakıyor birazda siz bakın yardım edin
  19. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

Hocam deniyrcegim tsk eskiden driver kuruli degildi yine goruyordu ama yuklenmiuordu waiting for device yaziyor