Arama sonuçlarınız

1. gokhanpvp

Twrp Yukleme Sorunu

Merhaba ben telefona cm 12 yukledim wes hocamin twrp ile kurulanini ama bootloaderde pc gormuyor twrp gitti wes hocamin romuyla napicam yardim edin
  2. gokhanpvp

[UPDATE]General Mobile 4G Stock Recovery

RE: [TWRP]General Mobile 4G Stock Recovery ellerine saglık
  3. gokhanpvp

[TWRP]CyanogenOS 12.1.1-YOG7DAS2FI General Mobile 4G

unutmusum hocam kusura bakmayın hemen yüklüyorum drivere gerek varmı [hr] hocam telefonu görmüyor bootloaderde halen
  4. gokhanpvp

[TWRP]CyanogenOS 12.1.1-YOG7DAS2FI General Mobile 4G

Hocam benim twrp gitti root atamiyotum napicam
  5. gokhanpvp

Cyngenemods 12 yardim

Cyngenemods 12 veya .1 e galaxy s6 dark temasini indirmek istiyorum ama ucretli bunun apk sini bulma sansiniz varmi yardim lutfen
  6. gokhanpvp

Rom atamayanlara yardim

Eger cihazin general mobile 4g ise forumda mevcut iyi günler
  7. gokhanpvp

Rom atamayanlara yardim

Beyler eger twrp ile atiliyorsa kesinlikle 3.0 twrp lazim ilk yardimim sorun olursa yazin yardim ederim
  8. gokhanpvp

Telefonum general mobile de takılı kaldı

pc den yapmadımki twp 3.0 ın zipini 2.8.7.0 dan direk flaşladım 3 oldu ve senin actıgın custom romu halletim :) teşekkürler
  9. gokhanpvp

galba oluyor 300 ı flasladım direk kuruldu insallah olur kardesim cook saol <3 herseyde cevap verip yardımcı oluyorsun sensiz bu forum olmaz [hr] sen adamın lopcusun adamın hasısın oldu be evet be yanımda olsaydın sarılırdım yeminlen tesekkkkurler basarılı bir sekilde kurdum sımdı acılıyor
  10. gokhanpvp

http://forum.turkdevs.com/konu-twrp-3-0-0-0-tr-general-mobile-4g-turkce-guncel-twrp-recovery.html buldum bunu direk telefondan yapabilme imkanım varmı
  11. gokhanpvp

he ee kardesım twrp 2.8.7.0 yüklü benim cihaz için 3 ü atda kuruyum hemen [hr] lütfen yardım et cok acil isim var :((
  12. gokhanpvp

error veriyor kardesım :(( kurarken hep error veriyor [hr] neyse telefonucuya versem ne kadara yapar ?
  13. gokhanpvp

bak anlamıyorsun herseye giriyor bootloderede ama pc telefonu görmüyor ::( lütfen cevap ver hızlıca
  14. gokhanpvp

servis yaparmı ki telefonda cm 13 yüklüydü su an acılmıyor
  15. gokhanpvp

link attımya daha demin twrp den yukleniyor diyor zaten baslıkta [hr] http://forum.turkdevs.com/konu-twrp-cyanogenos-12-1-1-yog7das2fi-general-mobile-4g.html al bidaha atıyım
  16. gokhanpvp

driverlerin linkini verirmisin kuruyumda bide senin dedigini yaptıktan sonra boyle oldu senin verdigin custom rom linkini atıyorum http://forum.turkdevs.com/konu-twrp-cyanogenos-12-1-1-yog7das2fi-general-mobile-4g.html
  17. gokhanpvp

kardesım bootloader de duruyoda pc görmüyor diyorum
  18. gokhanpvp

kardesim bootladerde gormuyor pc teli acil cevap lütfen