Arama sonuçlarınız

1. W

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]MysticOS ROM For GMD

RE: [PORT][EDIT][OFFICIAL]MysticOS ROM For GMD Dpi ayarını yaptığında son uygulamalar yeri açılıyor mu?
  2. W

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® V1 iconlarini yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  3. W

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom V2 #By Creative® Beklemedeyiz o zaman :)
  4. W

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom V2 #By Creative® O kadar dolaniyordum rom diye iyiki denemisim 10 numara rom.. Biraz takılmalar var ona bu fix verirsen tadindan yenmez :) emeğine sağlık
  5. W

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes 5.7.31 ota güncellemesini bekliyorum yoksa uygulamaları bi daha yüklemek zor oluyor :D
  6. W

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

Legendteki gibi sebepsiz takilmalar var kardeşim fix atarsan iyi olur Bu arada herkese hayırlı bayramlar :)
  7. W

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Hafif hafif takılmalar var ona bi fix versen müthiş olur . Dpi ayarı 180 de sistemin tek bozulmadığı rom heralde emeğine sağlık :batak:
  8. W

Soft Key Problemi

Dpi ayarlarını değiştirsen yapabilirsin . Orjinal dpi düşür hata vermez , bende öyle olmuştu başka türlüsü olurduysa onu bilemem
  9. W

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 v2 aborted status 6 hatası veriyor
  10. W

MIUI6 v5.8.6 GMD II MINI By OROCHI

RE: MIUI6 v5.7.2 GM Discovery II MINI By OROCHI Emeğine sağlık güzel olmuş . Kasmayan galeri kullanmak isteyenlere tavsiyem : https://yadi.sk/d/Rhp3vlc8hozf8
  11. W

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 V1 de bozulmalar yaşadım dpi oranında, v2 aynı şekil de mi?
  12. W

RE: [4.4.2][PORT] FrozeNNN Lollipop Edition Rom Multi dpi destekliyor mu? Emeğine sağlık bu arada
  13. W

flyme os 4.0

Flyme MTK için olanın urlsini atabilirmisiniz arkadaşlar ?
  14. W

flyme os 4.0

Aynen o romu portlayabilicek birileri varsa iyi olur . Performans bakımından baya iyi .
  15. W

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Şu roma bi fix için çalışma yapsanız çok iyi olur . İnanın harcanıcak bir rom değil çok ugraşılmış. Emeğinize sağlık
  16. W

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Evet aynı videodaki gibi yaptım ama yine dönme sorunu var , çok denedim heralde sistem dosyaları karıştıgı için mi oldu tam olarak bilemiyorum yinede rom için emeğinize sağlık
  17. W

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.5.22 temada sorun var
  18. W

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Multi dpi desteklerse çok süper olur . Emeğine sağlık müthiş rom