Arama sonuçlarınız

1. W

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.5.1 hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım emeğinize sağlık
  2. W

Multi dpı

Modülden bahsetmiyorum , ayarlar bölümüne yeni bir satır ekleyip ordan multi dpı entegre etmeye çalışıyorum . Ama bi türlü yolunu bulamadım
  3. W

Multi dpı

Selamunaleyküm herhangi bir roma multi dpı ayarlarını nasıl entegre edebilirim ? Romda görsellik açısından hiçbir bozulma olmadan
  4. W

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ne zamana fırana verirsiniz sabırsızlıkla bekliyoruz  :angel:
  5. W

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Şanş yok ağa bende 1 sim bozuk çıktı :olamaz: [hr] Yandex diske kayıt ettikten sonra indir daha hızlı iner . 
  6. W

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Hiç birinin çalıştığını zannetmiyorum . GMD onları destekleseydi belki olurdu 
  7. W

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Performans ateş ediyo arkadaş :) Ama görünümü tamamiyle bi lollipopla kaplı olsaymış keşke :slaphead:
  8. W

Albümde Resim Gözükme.

Müzik playerin sistem dosyasının içinde kalıyor gibi biliyorum yedekleme alıyor direk kaybolmasın diye . Kullandığın müzik playerin Data > obb > sd kartta kalan dosyalarını sil bir daha yükle . Geri gelmez bi daha
  9. W

[STOCK] KitKat v8094 - v8095 Yükleme

Windows 7 de olur ama bütün discovery'nin MT/MTK 65xx vb driverleri kurmak gerekiyor.(Hata almamak şartıyla ) Windows 8 .de aygıtların imza kontrolunu kaldırsan + driverler full olsa bile hata verebiliyor . İşini garantiye almak için HER ZAMAN XP :)
  10. W

status 7

Olur :)
  11. W

status 7

https://yadi.sk/d/qb_tJDJ8ff4Bs
  12. W

status 7

twrp 2.8.4.0 kullan sorunsuz geçiş yaparsın