Arama sonuçlarınız

1. H

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

kaybolma sorunu hâlâ var yani onun bir çözümü yok ben ve arkadaşlarım defalarca denedik olmadı bir mümkün onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok fevkalade bir rom bende sadece o sorun üzerinde yoğunlaşmism inşallah yakında çözülür :-/
  2. H

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

samsung j7 yada xperia aqua m4 ikiside harika telefonlar :)
  3. H

note 5 yeni rom gözükmüyor

nden Hocam ne oldu da silindi daha indirmeden günlerdir bu romu bekliyorduk şu an bulunduğum yerde pc olmadığı için yarına indirirm diye derken :-(
  4. H

note 5 yeni rom gözükmüyor

yeni yüklenen Hocamin romu bende niye bir anda gözükmemeye başladı konu başlığı bile gözükmüyor sebep nedendir arkadaşlar. :-(
  5. H

[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan eline sağlık Hocam çok güzel görünüyor :-)
  6. H

Denedim Hocam olmuyor normal kolay moda alıyor keşke olsa ama olmuyor :-/
  7. H

İyi akşamlar kardeşim evet vallahi kullandığım en stabil rom ilk defa bu rom da nenamark2 de 47.7 puan gördüm ama bu sorun can sıkıcı biraz ya :-/
  8. H

mehmet kardeş biz bu sorunu çözemedik yazılanların hepsini yaptık ama tek sorun bu romda gerisi gayet hoş kullanışlı inşallah bu da zamanla çözülür
  9. H

:-( merak ettiğim tek beklentim yeni güncelleme gelecek mi gerisi teferruat :-/
  10. H

Bende hiç öyle bir sorun yok bildirim ışığı gayet stabil
  11. H

Discovery için yüzlerce rom denedim ama bunda durdum ufak tefek sorunlar haricinde gelmiş geçmiş en iyi rom üzerinde durulursa en iyi romlardan biri bence
  12. H

New update plase by Dr.Razor vs apps fix :-)
  13. H

[PORT ROM] XROM BY ALONEMAN [FAST ROM]

Elinize sağlık Hocam :-)
  14. H

Sd kartda uygulama gözükmüyor çözümünu bulan varmı rom bunların haricinde süper burada özellikle 55. Sayfa da yazan herşeyi denedim ama yine de olmadı ya hocalar bir el atın fix verin ya lütfen :-(
  15. H

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Ben de xperia z3 kitkat olan romu kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir rom ;-)
  16. H

Caner kardeş romda o özellik var zaten ayarlara gır pile gir ve yüzdeyi işaretlesen yeterli
  17. H

Hocam Artık Güncelleme gelir mi acaba rom süper ama yine de insan yenilik istiyor işte :-)
  18. H

Art olsa mükemmel olurdu zaten fevkalade bir rom olurdu vallahi :-)