Arama sonuçlarınız

1. R

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Hocam android commander yukleyin pcye ordan reboot recovery komutu verin oyle acilir
  2. R

Samsung Galaxy Wonder I8150 Kapanma Sorunu !

Cvp: RE: Samsung Galaxy Wonder I8150 Kapanma Sorunu ! O bende olmuyordu hocam fakat bir arkadasimda oluyordu ne kadar rom atarsak atalim duzelmiyordu
  3. R

Stock Rom Düzenliyemedim

Cvp: Stock Rom Düzenliyemedim Hocam biliyorum onu fakat olmuyor. Yapiyorum boot logada kaliyor. (Yani bootanimationa girmiyor ve tel acilmiyor.) @"Celuk" hocam yapıyorum yukarıda yazdığım gibi oluyor bootlogoda takiliyor
  4. R

[PORT-EDİT] Kingzone K1 Turbo - By Alphabet

Aynen ekran görüntüsü alınmıyor
  5. R

Samsung Galaxy Wonder I8150 Kapanma Sorunu !

Dediklerinin aynisi bana 1 yil onde oluyordu hocam. Rom attım çok daha iyi oldu Cm11 at cok hizli ve stabil
  6. R

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Hocam twrp yi yukleyin ve acin sonra alttaki cubugu kaydirin ve kuruluma baslayin
  7. R

Stock Rom Düzenliyemedim

@"Orochi™"  Hocam Gionee Kitkat v6158 Sürümünü Flashlanabilir Hale Getirebilirmisiniz Ben yapamadım. 1 Aydır Uğraşıyorum :D
  8. R

Arkadaşlar Acil Yardım ! imei Silindi ..ÇÖZÜLDÜ

@"mtarkali" hocam geçici cözüm biliyorum lazımsa vereyim
  9. R

Okul basan f@tih'e tepki

Cvp: RE: Okul basan f@tih'e tepki Ünlem kullanıp kavga ortamı yaratmıyalım. Gelelim konuya; Her konunun içinde Ben Veya Turkdevs sorumlu tutulmaz yazıyor. Bunun için suç sizin suçunuz. Tabletler bizim vergimiz ile alınıyor diyorsunuz peki bugune kadar hangi vergiyi verdiniz ? Sanırım...
  10. R

[ROM-LP-PORT] v7.0 Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v7.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 3 saat ekran süresi (parlaklık %10 veri hep açık)
  11. R

[ROM-LP-EDIT] HTC One Mini Edition

Cvp: RE: [ROM-LP-EDIT] HTC One Mini Edition Şuan bu romdayım pil v6 gibi (bana göre çok iyi fakat kitkat cok daha tasarruflu)
  12. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v7.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Hayır twrpden :) [hr] @"Orochi™" abi v6 dan farkı nedir ?
  13. R

[ROM-LP-EDIT] HTC One Mini Edition

Eline sağlık abi :) en yakin zamanda yukliyecegim :)
  14. R

Teşekkürler kolay gelsin abi. Bir sorum var neden 2 aşamalı ?
  15. R

[ROM-LP-PORT] v6.0 Doogee Voyager 2 DG310

Hocam v7 bin ssini gördüm :) paylaşacak mısınız? @"Orochi™"
  16. R

[GNZ]Touchwiz Theme

Kolay gelsin. Teşekkürler
  17. R

[Yardım] Miui tarayıcı

Miui 7 romundaki browser i normal bir romda (KitKat veya lolipop romda) çalıştırmamız mümkün müdür ? @"Orochi™"
  18. R

MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI Global Stable GMD II Mini By OROCHI

Cvp: RE: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI Tesekkurler :) Herturlu rom denerim abi aklında bulunsun