Arama sonuçlarınız

1. R

MIUI7 v7.0.2.0.KHDMICI Global Stable GMD II Mini By OROCHI

Cvp: RE: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI Hocam herturlu rom denerim yollayin :)
  2. R

Garantiye Verirken Sorunu Ne Olarak Belirtmeliyim

Cvp: Garantiye Verirken Sorunu Ne Olarak Belirtmeliyim Soketi 10 tlye telefoncuda yaptir :)
  3. R

Garantiye Verirken Sorunu Ne Olarak Belirtmeliyim

Cvp: Garantiye Verirken Sorunu Ne Olarak Belirtmeliyim Romu yazma sadece sorunları yaz. Sonra garanti dışı derler. (Yani stock romu at ve yolla ). :))))
  4. R

RE: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI @"Orochi™"  hocam deniyorum suan. Bir istegim var (kendim yapamadim ondan istiyorum) gionee stock kitkatin son surumunun flashlanabilir hale getirirmisiniz ? [hr] [hr] Hocam test ettim hiçbir sorun bulamadım
  5. R

Cvp: RE: MIUI7 GLOBAL STABLE V7.0.2.0.KHDMICI GMD II MINI By OROCHI Ben test ederim :)
  6. R

[ROM-LP-PORT] v6.0 Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Lava irisin görünüşüyle bu rom aynı fakat bu rom lava ya göre çok daha performanslı ve stabil. Lavada Veriyi açıyorum bazen açılmıyor falan filan. ben şuan amigo 3.0 kullanıyorum hem stabil hem gösterişli :DD
  7. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Bildirim Paneli Biraz Kötü (Görünüm Bakımından) Ve Şarjı İçiyor :D:D
  8. R

Segoe UI Font Pack

Hocam Temayı Paylaşırmısınız :D
  9. R

Build.prop

Şuan mobilim yarın 5 gibi verebilirim. Kendinizde yapabilirsiniz. Stock spflashtool ile flashlanan romunu indirin (gionee olur general mobile olur.) icinden system.img dosyasini ex4_unpacker ile acip build.prop dosyasini alabilirsin :)
  10. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 En iyi pil süresi bu konudaki rom (doogee voyager 2 V6 romu)
  11. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Root Atıp Sistem uygulamalarını siliyorum. Telefon Uçuyor :D
  12. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Gionee Kitkatı denedinizmi ? O Daha Stabil Gibi Duruyor (bana göre)
  13. R

[OTA] v6132 Discovery 2 Mni

Cvp: RE: [OTA] v6132 Discovery 2 Mni Rootlumuydu Telefonunuz  ?
  14. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Gionee Olanmı General Mobilemi ? (Bide Sebebini söylermisiniz hangisi)
  15. R

@"aslanetta"  50 Tl ye Telpadan Aldım @"Quluqulu"  Hayır Orijinal Pil Aldım :D @"Orochi™"  Sorun Veri Full Açık Olduğundan Olabilirmi Hocam ?
  16. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Tekrar pil aldım yeni (orjinal) kitkat aosp romda 4 saat ekran suresi (veri full acik) aliyiyorum . lolipoda 2 saat oluyor ayni ayarlarda
  17. R

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Dooge aosp varya hocam onda 3 saat aliyorum (ayni ozellikler parlaklik 0)
  18. R

Hocam %10 parlaklikta 4 saat ekran suresi aliyorum demissiniz Ben en dusuk parlaklikta oyun oynamadan 2 saat sure aliyorum pilde yeni sorun bendemi ?
  19. R

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Cvp: RE: [ROM-LP] AMIGO Os v3.0 By OROCHI Modla Yapılmaz demi (Mesela Dooge Romunda Ringtone Fix Gibi )
  20. R

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

@"Orochi™"  Mesut Abi Bu romda Wifi Paylaşımını Dooge Romundaki gibi yapabilirmiyiz? Kişi engellemeli, Bant genişliği Kısıtlamalı Falan ?