Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum benim kadar çok yöntem kimse denememiştir çözüm sıfır iyi bir telefoncu bulman lazım ben öyle yaptım ya da servis e gönder ücretli yapsın ben iyi bir telefondan 30 a yaptırdım ana telefon dört gün yattı
Selam arkadaşlar bende gmd 1 var hangi romu yüklersen yukleyeyim internet açıkken bir buçuk saat gidiyor genelde oyun açıkken oyun dediğim de 101 batak gibi oyunlarda normal mi bu yoksa bataryadan mi kaynaklanıyor
Cvp: RE: Rom Türkçeleştirme ve Rom'a Tema Gömme Nasıl Yapılır?
Bilgisayar üzerinden yaparken apktool a gerek var mi yoksa ROM zip ini indirip dosyaları s çıkartıp dediğiniz
Dosyaları açıp mi turlce Yapalım
Cvp: RE: Rom Türkçeleştirme ve Rom'a Tema Gömme Nasıl Yapılır?
Peki bunu bilgisayar üzerinden mi yoksa telefon üzerinden mi yapacağız ve Tr yazıp bırakacak mıyız yoksa tan türkçe karşılığını mi yazacağız
Cvp: RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd
Hocam elle nasıl oluyor bu ROM u ben çok beğendim hangi ayardan yapılıyor ben raziyim yapmaya yeterli yöntemini öğreneyim
arkadaşlar indirdiğimiz uygulamaların simgesini değiştirebilirmiyiz .mesela chromenin uygulama logosunu iosun safari tarayıcısının simgesiyle değiştirebiliyor muyuz varmı böyle bir olay ve nasıl yapılır