Arama sonuçlarınız

1. O

GM discovery ram

Grennf nasıl kullanılıyor markette var mı
  2. O

IMEI Silindi

Dostum benim kadar çok yöntem kimse denememiştir çözüm sıfır iyi bir telefoncu bulman lazım ben öyle yaptım ya da servis e gönder ücretli yapsın ben iyi bir telefondan 30 a yaptırdım ana telefon dört gün yattı
  3. O

Şarj süresi sorunu

Selam arkadaşlar bende gmd 1 var hangi romu yüklersen yukleyeyim internet açıkken bir buçuk saat gidiyor genelde oyun açıkken oyun dediğim de 101 batak gibi oyunlarda normal mi bu yoksa bataryadan mi kaynaklanıyor
  4. O

Herkes İlk Telefonunu Yazsın

Nokia 3410 efsanenin başlangıcı
  5. O

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

Google uygulamalari icin onerebileceginiz bir yer var mi
  6. O

Rom Türkçeleştirme ve Rom'a Tema Gömme Nasıl Yapılır?

Cvp: RE: Rom Türkçeleştirme ve Rom'a Tema Gömme Nasıl Yapılır? Bilgisayar üzerinden yaparken apktool a gerek var mi yoksa ROM zip ini indirip dosyaları s çıkartıp dediğiniz Dosyaları açıp mi turlce Yapalım
  7. O

Cvp: RE: Rom Türkçeleştirme ve Rom'a Tema Gömme Nasıl Yapılır? Peki bunu bilgisayar üzerinden mi yoksa telefon üzerinden mi yapacağız ve Tr yazıp bırakacak mıyız yoksa tan türkçe karşılığını mi yazacağız
  8. O

Tek tek türkçeleştirmek için ne yapmak lazım ayrıntılı bilgi verir misin nreye girilir ne kullanılır
  9. O

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

Cvp: RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Hocam elle nasıl oluyor bu ROM u ben çok beğendim hangi ayardan yapılıyor ben raziyim yapmaya yeterli yöntemini öğreneyim
  10. O

[THEME-MİUİ] Miui Theme

Cvp: RE: [THEME-MİUİ] Miui V7.2 Beta İndirdim uygula deyince üçüncü taraf yüklemeleri desteklemez diyor miyi kullanıyorum ROM olarak
  11. O

uygulama simgesini deiştirme

Hocam ben chromenin simgesini miui tarayicinin simgesiyle degistirmek istiyorim hepsini degil yani
  12. O

Miui rok kullaniyorum nasil degistiririm acaba
  13. O

arkadaşlar indirdiğimiz uygulamaların simgesini değiştirebilirmiyiz .mesela chromenin uygulama logosunu iosun safari tarayıcısının simgesiyle değiştirebiliyor muyuz varmı böyle bir olay ve nasıl yapılır
  14. O

[PhilZ Touch][LG G3 Beat][D723/D724] PhilZ Touch Recovery 6.59.0

hocam bu bypas edilmişleri recovery kurmadan önce mi yapacaz yoksa recovery flashladıkrtan sonra mı yapacaz
  15. O

[ROM][LG G3 Beat][D723/D724] CyanogenMod 13.0

hocam resmi sitede pc suite var bu işi görüyormu
  16. O

eyvallah hocam sürücüler var mı sitede acaba
  17. O

Cvp: [ROM][LG G3 Beat][D723/D724] CyanogenMod 13.0 benddede beat d723 var root yaptım ama cwm nasıl yüklerim bilmiyorum napmalıyım
  18. O

discovery 1 ses artirma

Arkadaşlar telefonun müzik sesi sanki az geliyor bunu artırma şansımız var mı
  19. O

TELEFON DÜŞTÜ DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR

Teli kapat ses açma ile güç tuşuna aynı anda bas recovery mod açılır oradan backup yazan yere gel yes de yedek alsın sonra ver tamire