Arama sonuçlarınız

1. O

discover 1 ekran değişimi

Arkdaslar bende iki tane discover 1 var biri 4gb ilk çıkan modeli diğeri 16 gb modeli.şimdi 16gb modelin ekranı kırıldı bende yan sanayi taktırdım.ama tabiki çok kaliteli değil.acaba 4 gb nin ekranıyla 16gn nin ekranı değiştiriliyor mu ekranları yet değişimi yapsak uyumlu olur mu sonuçta 4gb...
  2. O

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Discovery 1 color os rom [hr] Discovery 1 color os rom
  3. O

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Hocam senin tema nedir
  4. O

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Ben hallettim xposed 2 .7 versionu nu indir sonra flat stayla colores bar indır zaten xposedin içinden modül indir de var ordan oluor xposed 2.7 denemelerime gore os romlarda sadece bu versiyon çalışıyor emuidede sadece bu çatışmıştı
  5. O

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Selam rom çok iyi bildirim çubuğu uygulamaya göre değişiyor mu xposed os rom larda ç çalışmıyor diyorlar acaba başka yöntem var mı 2016 da bildirim çubuğunun siyah olması iyi olmuyor :-) :-)
  6. O

Taraıiyıcı

Hocam onlar çok büyük yer alıyor birde kasiyor. Telefonu. Küçük boyutlu olsun yeter bana opera her surumu kasıyo
  7. O

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Abi nasıl paylaşacaz
  8. O

Taraıiyıcı

Selam arkadaşlar.şöyle güzel bir yaratı bici var mı bildiğiniz az yer kaplayan hızlı zarif bulamadım da
  9. O

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

sanki odaklama yapmıyor hocam bana öyle geldi sadece yakından bulanık.mesela arka plan gayet normal ama mesela parmağımı getirince parmak bulanık oluyo arka plan gayet net . bu arada parmak biraz abes oldu :D
  10. O

Bir de hocam arka kamera yakından çekince bulanık oluyor bana çok lazım da evrak çekip yolluyorum da [hr] Nasıl kilitliyoz hocam
  11. O

Sar sapa girmeyince bildirimler gelmiyor nereden ayarlariz telefon yöneticisinden izin verdim ama yine düZelmedi
  12. O

bende ki eski surum.xpoled olbilir tipi eskiye venziyo :) ama yenilerde de guncelleme olmuyo artik ya temadan ya bikdirim cubugu renginden.feragat edecem arada kaldim :) [hr]
  13. O

hocm bir de mgazin temayi secip.uyguluyorum xpoled den guncelleme yapip bildirim.cubugunu uygulama.renginde acma islemini yapinca tem eski haline donuyor v uygulanmiyor acaba xpoled den.mi kaynaklaniyor [hr] xpolededden framayi guncelleyip flt stayla colorefi secip yeniden baslatinca gidiyor...
  14. O

ust bu romun.bir de v3 surumu var sanki onu nerden bulbikiriz burd varmidir ben.foremedimde
  15. O

dostlar bu romun.icinde Yna.felani olani var acikisi acik.yesil.bi ekran pittech forum by17is gibi bursey yaziyor aciista pittech forumda vrdi v3 surumu galiba onu nerden bulabikiriz bu sited varmi acaba
  16. O

Emui romda bildirim cubugunu uygulama renginde acma

eyvllah hocam [hr] hocam yaptım arkadaşların dedğini romu da tekrar kurdum ama marketten uygulama indirmiyor sunucudan bilgi alınırken hata oluştu diyor ya [hr]
  17. O

Cvp: RE: Emui romda bildirim cubugunu uygulama renginde acma
  18. O

Hangi konuyu okuym güzel kardeşin
  19. O

Emui rom yuklu bunun bildirim cubugunu uygulamaya gore acabilirmiyiz xpoled yukledim aktif olmuyor ne yapmak lazim