Arama sonuçlarınız

1. O

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Haklisin hocam yazdiktan sonra gordum pardon yaptim oldu on numara rom yapmissiniz emegi gecenlere cock cok tesekkur izellikle kamerasi bi harika
  2. O

Hocam tema indirdim uygula dedim ama yine eski temayi uyguluyor ne yapmak lazim
  3. O

[APK]LG G2 Klavye

Usta klavye super ama cok yuksek boyunu kisaltma imkani varmi ven ayarlarda goremedim
  4. O

Gmd şebeke

Dostum bendede ayni sikinti oldu telefoncuya giturdum sebeke jablosu cikmis dedi daha dogrusu takmamisim dedi eger tamir gelan yaptilarda unutmus olabilirler burde imei ne bak
  5. O

[CWM -STOCK] 16GB v6322

Phliz recovrryden kurulmazmi
  6. O

[PORT] HTC D826W Rom V1 By TheHeroeS For GM Discovery

Cvp: [PORT] HTC D826W Rom V1 By TheHeroeS For GM Discovery Usta bu link lerden hangisini yükleycz
  7. O

discovery şebeke sorunu

Cvp: discovery şebeke sorunu Öyle yapacağım hocam artık su anda çekiyor ana 300 metre farklı yerde hiç çekmiyor anlamadım gitti
  8. O

discovery şebeke sorunu

Arkadaşlar telefonda emui 3.0 ROM yükü şarj dikey l soket i bozuldu tamir e gönderdim geldiğinde şebeke çok az çekiyor hatta çoğu zaman çekmiyor bile şebeke bin üzerinde çarpı oluyor çoğu zaman sıkıntı ne olabilir bütün hatlarda aynı problem var sim iki de aynı romdan kaynaklanıyor olabilir mi...
  9. O

Cvp: RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe selam  hocam bu romu yükledim şebeke sorunu var sanki hat az çekiyor bazen hiç çekmiyor sıkıntı ne olabilir .
  10. O

kulaklık sorunu

Nereye bakayım [hr] Bulamadım forumda başka nereye bakayım
  11. O

kulaklık sorunu

Selam arkadaşlar ben discovery1 kullanıyorum telefon da kulaklık takınca görünmüyor ama ses hem hoparlörden hem kulaklık tan geliyor radyo açınca kulaklık takın diyor başka kulaklık da denedim [hr] Android m v5 Coş team ROM yüklü
  12. O

Orjinal recoverye girmiyor

Kingroot [hr] Phliz hatırlamıyorum ama onu telefon görmüyordu galiba
  13. O

Phliz le cwm yı demedim olmadı flashtolla yapmadim
  14. O

Arkadaşlar telefon ses açma güç yapınca açılış ekranında kalıyor flashing mobileuncle rashl hepsini denedim yine aynı açılış da kalıyor ne yapmalıyım 4.2.1 yüklü orjinal ROM discovery 442 güncelleme var korkuyorum yapmaya
  15. O

MobileUncleTools ile Recovery Yükleme

Benim telefon recoverye girmiyor ses açma güç yapınca açılış ekranında kalıyor. Çok yerden yaptım olmadı ne yapalım
  16. O

[RECOVERY]Discovery için Tüm Recoveryler

Cvp: [RECOVERY]Discovery için Tüm Recoveryler Slm benim telefon orijinal recoverye girmiyor sesacma güç yapınca açılış ekranı geliyor ve orada kalıyor batarya çıkarıp takınca düzeliyor MTK dan flashing den denetim hep aynısı okuyor açılış ekranında kalıyor ne yapmalıyım