Arama sonuçlarınız

1. medievil_55

gm discovery için 3.10.0 kerneli buldum

Chrome de CTRL+J bas indirilenler bölümü açılıyor oradan bulursun
  2. medievil_55

OPPO Theme Editör Orjinal Ve Modifiyeli

OPPO Romlarda (ColorOS) yapabilirsin. GMD cihazında forumda bulunan ColorOS rom yüklü ise olur. Bire bir çalışmaya bilir ama launcher, ekran iconları ve yazı rengini değiştire biliyor.Çince olan sürümü denedim çalışıyor diğerini denemedim...
  3. medievil_55

Color OS Theme Editor

Daha önce forumda paylaşmıştım, İngilizce sürümü var ama denemedim hiç. http://forum.turkdevs.com/konu-oppo-theme-editor-orjinal-ve-modifiyeli.html
  4. medievil_55

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

http://www.needrom.com/download/ios-7-dual-sim-for-mt6572/ Bu romda çift sim ve MT6572 yazıyor çalışır mı portlanır mı bilmem ustalara danışmak lazım....
  5. medievil_55

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Sağdan soldan toplayarak kafama göre düzenlediğim OPPO Green Teması ;) Lockscreen ve yazı rengi de değişmektedir. Temayı uygulamak için telefonun SD Themes klasörüne kopyaladıktan sonra telefonun menüsündeki tema mağazasında yerel tema bölümünden temayı seçmek... GREEN TEMA DOWNLOAD
  6. medievil_55

Avea hattım olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Olan arkadaşlardan biri cevap verebilir. Bazı hatların simgeleri romda olmadığından görünmeye bilir ...
  7. medievil_55

Ayarlar =>Ekran=>Operatör Bilgisi  => Operatör Simgesini Göster Seç
  8. medievil_55

Romda çalışan İOS 8 teması ;) Temayı uygulamak için telefonun SD Themes klasörüne kopyaladıktan sonra telefonun menüsündeki tema mağazasında yerel tema bölümünden İOS 8 temasını seçmek.. Download : İOS 8 Tema  Tema editlemek isteyenler bu KONUYA bakabilirler...
  9. medievil_55

Disko üzerinde denemedim. Forumda bulunan ColorOS v2.0.1i GM Discovery romu için tema yapılıyor. Sadece orjinal versiyon olanında deneme yaptım. Modifiyeli sürüm biraz karışık geldi.
  10. medievil_55

İyi forumlar... İlk defa konu açıyorum kusurum olursa şimdiden affola. Forumda aradım ama aynı konu ile karşılaşmadım. OPPO Romlarda (ColorOS) Theme Editör Programının Orjinal ve modifiyeli versiyonları. Orjinal Versiyon Çince, Modifiyeli versiyon ise İngilizcedir. Bu programlarsan herhan...
  11. medievil_55

Dün youtube facebook twiter gibi sitelerinde bir kapanma olmuş muhtemelen sorun ondan kaynaklandı gece düzeldi. Rom bence gayet seri stabil geceden beri kurcalıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım model 4 GB. Emeği gecen arkadaşlara Teşekkürler... Güzel bir rom olmuş.
  12. medievil_55

Hocam valla giremedi kendi tarayıcısından girdim bilgisayardan girdim uygulamada ise Sunucu ile güvenli bir bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum.
  13. medievil_55

Google play da sorun mu bağlantı kuramıyorum
  14. medievil_55

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Şimdiki romum orjinal JB ,GidGat Ultimate romuna geçtikten sonra Repartition Tool yapacağım Re-Partition Uygulaması kitkat sürümünü mü kullanmam gerek?