Arama sonuçlarınız

1. E

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Tebrikler arkadaşım. Number one sın.  :D [hr] Mesut hocam ViPER4Android Audio Effects diye bir ses geliştirme programı var bu nasıl bilgin varmı?
  2. E

Sağol Mesut hocam ilgilendiğin için. ART ta denedim bilgi vereyim DOLBY ses efektini herhangi bir sıkıntı oluşturmuyor. Ama ayarları ben biraz fazla karıştırdım şimdi CWM den aldığım yedeğe dönmek istiyorum. CWM den backup yapmam yeterlimi? Öncesinde Wipe falan yapmak lazımmı yada ne yapmak...
  3. E

Mesut hocam başka kamera uygulaması ne önerebilirsin? [hr] Benim cihaz türkiyeye ilk gelen 4 GB seriden.
  4. E

Mesut hocam bizi öksüz bırakma :D
  5. E

Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı?
  6. E

Arkadaşlar kamerayı hiç kullanmamıştım. Dün lazım oldu kullanayım dedim. Ayarlardan ekran tam otursun diye 4:3 değilde tam ekran seçtim. Kenarlardaki siyah boşluklar kayboldu. Sonra telefonu yan tutup resim çekeyim dedim ama telefon bir türlü bastığım yere odaklanmıyor. Şimdi ben ekranın bir...
  7. E

Sağol üstad kolay gelsin.
  8. E

Üstad ART da olmam farkedermi?
  9. E

Sağol hocam cevabın için. Dolby olayınıda valla korkuyorum heşey göçer bi daha kur bıktım rom kurmaktan zaten. Son durak senin rom kolay kolayda değişmeyi düşünmüyorum zaten  :D Herşey gayet stabil şuan herşey için tekrar sağol.
  10. E

Üstad tarayıcı olarak ne tavsiye edersin o zaman ?
  11. E

Video izlerken hocam standart tarayıcıda ekrana dokunmayınca ekran kararıyor.[hr]Hocam ART' a geçtim Dolby yamasını kurabilirmiyim? Birde romda ne kadar boşyer gerek bu uygulamayı kurmak için nerden bakacağım ne kadar boşyer olduğuna yardımcı olursan sevinirim İyi günler.
  12. E

Arkadaşlar uzun kullanımlarım sonucu gördüğüm eksiklikleri paylaşmak istiyorum. Netten Video izlerken ekran uykuya geçip parlaklığını yitiriyor. Birde Dts gibi bir ses eklentisi olmadığı için hoparlör sesi normal Roma göre bayağı eksik çıkıyor.
  13. E

Arkadaşlar ART a alınca bende Shiftkey Klavye Uygulaması donuyor. Başka klavye uygulaması tavsiye edermisiniz?
  14. E

Rom çok güzel Orjinal Discovery Kitkat romu gibi kasım kasım kasmıyor.
  15. E

Hocam eline sağlık 10 numara rom. Herkesin alıştıkları istekleri farklı tabi herkesi memnun etmek zor tabiki. Ama böyle bir rom yaptığın ve bizimlede paylaştığın için tekrar tekrar teşekürlerimi sunarım. İnan insan bu işlerin içine girmeden nasıl zor olduğunu bilmiyor. Üstelik kimse kimsenin...
  16. E

Kimse yok galiba buralarda :)
  17. E

Mesut hocam Telefon ve Kişiler uygulama sıkıntımı ExDialer ile çözdüm marketten indirerek. Şimdi bu uygulamaları nasıl asıl uygulamalarla değiştirebilirim. Nasıl sisteme gömüp eskilerini silebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
  18. E

Sağol arkadaşım. [hr] Mesut hocam başını ağrıtıyoruz kusura bakma Ben bu Kitkat taki dialer uygulamasını bulamadım. System/priv-app/ System/app / baktım yok nerde olur bu dosya?
  19. E

Anlatım için link verebilirmisin üstad.
  20. E

Ustad apk larını Kitkat romdan aldım şimdi kursam çalışmazmı? Misal Amigo_Music.apk diyor aldığım dosya bu amigo ne demek niye çalışmıyor? Peki çalışması için ne yapabilirim. Yada başka bir dialer nerden bulabilirim?